2777
2789
عنوان

قندتودلم اب میشه وقتی شوهرم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 16564 بازدید | 150 پست
خونه پدر بزرگم همسایه خونه شوهرم بود شوهرم میگه کوچیک بودی بهت شکلات میدادم 🤣😐فقط مسخره بازی در می ...

شوهرمنم مغازه داربوده ازنوجوانی . میگفت بچه بودی میومدی مغازم بهت میگفتم بگو اسمت چیه؟میگفتی چمیراااا  . اسمم سمیراهست🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دلم خاست بوست کنم 😄  ذوق کن وازخدات باشه خداروشکرکن

یعنی فقط جیغ میزنم از دستش بدبختی خونمون هم آپارتمانی نمیتونی صدات رو بلند کنی...بخدا بعضی وقتها از دستش اون لحظه عصبانی میشم بهش میگم وحشی. خو فکر کن مث بچه کوچولوها بگیرتت هی تند تند ا ته دل سفت و محکم هی لپت رو بوس کنه بارهاشده پوستم خراب شده

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
شوهر نه  ولی عشقم جلوی همه و تو تنهایی قربون صدقم میره وقتی میشینم تو ماشین میگه به به چراغ خو ...

عزیزم قدر این لحظه هاتوبدون وامیدوارم همیشه این حرفهارو بشنوی و خوشبخت بشین

خوب چرا باهاش ازدواج گردی

خب ازدواجمون سنتی بود

شخصیتشو نمیشناختم.

نزدیک به ۱۰ بار اومدن خواستگاری.

نمیدونم چیشد قسمت شد.

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
باید کنار بیای دیگه اگه کسی بود که کتکت میزد یا فحشت میداد خوب بود ؟

کاش اونجوری بود 

چون اونجوری خیلی راحت میتونستم جدا شم.

اما الان هر جا برم بگم دوسش ندارم چون شخصیتش با من سازگار نیست همه میگن دلایل کافی برای طلاق رو نداری

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
عزیزم قدر این لحظه هاتوبدون وامیدوارم همیشه این حرفهارو بشنوی و خوشبخت بشین

خوشبخت نشدم😔

دیگه ندارمش

الان یه دختر سه ساله داره 

اسمش فرشته هست هی بهم میگفت تو فرشته منی دخترمونو میذارم فرشته😗