۱_ نذاشتن کلاس زبانمو ادامه بدم اصلا پشتم نبودن اما خواهرم سنش ازمن کمتره و بیشتر از من کلاس زبان رفته و میره
۲_ پول توجیبی زیاد نمیدادن میرفتم از صدقه های بابام برمیداشتم مدرسه خوراکی میخریدم بعد اینکه دانشگاه رفتم برام حساب باز کردن اما برای خواهرم از همین الان که کلاس هفتمه حساب باز کردن و بهش گه گاه پول میریزن و بابام هرروز توجیبی میده بهش
۳_ کلاس کنکور ثبتنامم نکردن، کتاب تست دست دوم خریدن برام. اما خواهرم رو کلاس تیزهوشان ثبتنام کردن، کتابای تست نو براش گرفتن و قصد داشتن تو مدرسه ی غیر انتفاعی ثبتنامش کنن دیدن ناراحت شدم نکردن
۴_ خواهرم هروقت بخواد با دوستاش بیرون میره، اونوقت یه بار دوستم اکیپمونو ناهار دعوت کرده بود، اینا خواهرمو پشت سر من فرستادن همیشه خواهرمو مثل جوجه پشت سر من میفرستادن حتی وقتی تو مدرسه شاگرد اول شده بودم و میخواستن ازمون عکس بگیرن مامانم ابجیمو فرستاد پیشم اونم تو عکس بیوفته و اضژراب اجتماعی رو انداختن به جونم
۵_ من عاشق والیبال و نینجا بودم، ولی هیچکدومو نذاشتن برم. اما خواهرم میخواد بره کلاس والیبال و تاحدودی موافقت کردن باهاش
۶_ سر گوشی بودن من منو دعوا میکردن، مامانم نذاشت برم سرکاری که نزدیک دانشگاهم بود اما الان خواهرمو میذارن دوره های ادمینی ثبتنام کنه و پشتشن
اونوقت من رو انقد اذیت کردن ازدواج کردم درحالیکه میدونستم ازدواج تو ایران برای دختر حماقت محضه
تلخند میزنم چرا که منی که اونهمه پتانسیل داشتم رو نذاشتن شکوفا شم. اما خواهرم که استعداد نداره اینهمه پشتشن
خدایا تبعیض تا کی:)