2777
2789

۱_ نذاشتن کلاس زبانمو ادامه بدم اصلا پشتم نبودن اما خواهرم سنش ازمن کمتره و بیشتر از من کلاس زبان رفته و میره

۲_ پول توجیبی زیاد نمیدادن میرفتم از صدقه های بابام برمیداشتم مدرسه خوراکی میخریدم بعد اینکه دانشگاه رفتم برام حساب باز کردن اما برای خواهرم از همین الان که کلاس هفتمه حساب باز کردن و بهش گه گاه پول میریزن و  بابام هرروز توجیبی میده بهش

۳_ کلاس کنکور ثبتنامم نکردن، کتاب تست دست دوم خریدن برام. اما خواهرم رو کلاس تیزهوشان ثبتنام کردن، کتابای تست نو براش گرفتن و قصد داشتن تو مدرسه ی غیر انتفاعی ثبتنامش کنن دیدن ناراحت شدم نکردن

۴_ خواهرم هروقت بخواد با دوستاش بیرون میره، اونوقت یه بار دوستم اکیپمونو ناهار دعوت کرده بود، اینا خواهرمو پشت سر من فرستادن همیشه خواهرمو مثل جوجه پشت سر من میفرستادن حتی وقتی تو مدرسه شاگرد اول شده بودم و میخواستن ازمون عکس بگیرن مامانم ابجیمو فرستاد پیشم اونم تو عکس بیوفته و اضژراب اجتماعی رو انداختن به جونم

۵_ من عاشق والیبال و نینجا بودم، ولی هیچکدومو نذاشتن برم. اما خواهرم میخواد بره کلاس والیبال و تاحدودی موافقت کردن باهاش

۶_ سر گوشی بودن من منو دعوا میکردن، مامانم نذاشت برم سرکاری که نزدیک دانشگاهم بود اما الان خواهرمو میذارن دوره های ادمینی ثبتنام کنه و پشتشن

اونوقت من رو انقد اذیت کردن ازدواج کردم درحالیکه میدونستم ازدواج تو ایران برای دختر حماقت محضه

تلخند میزنم چرا که منی که اونهمه پتانسیل داشتم رو نذاشتن شکوفا شم. اما خواهرم که استعداد نداره اینهمه پشتشن

خدایا تبعیض تا کی:)

همیشه همینه 

بچه اولیو قربانی میکنن 

و میگن باید درک کنه که ندارن 

خودشون درک نمیکنن که ندارن بچه دار نشن

بعد به بچه آخر حسابی میرسن

اعتماد هم دارن برا اونا که نتونستیم انجام بدیم حداقل برا این انجام بدیم

حداقل همینکه شرایط واسه خواهرت فراهم شده خوشحال باش. من دانشجو که بودم دائم تخم مرغ می‌خوردم چون شرایط مالی خوب نبود ولی الان خواهرم واسش سنگ تموم میذاریم. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر اول و دختر اخر و خانواده ایرانی

من مث تو نیستم حداقل واسه کنکورم ثبت نامم کردن

ولی ... از لحاظ اخلاقی من خیلی اروم تر و بساز ترم آبجیم بشدت پررو و خرج کنه با اینکه کلاس چهارمه خیلی اذیتشون میکنه

ولی مامان بابام ازون خوششون میاد حتی همین امروز مامانم صراحتا جلوم گفت از اخلاق آبجیت خوشم میاد در صورتی که با من همش تو دعوا و درگیرین

حداقل همینکه شرایط واسه خواهرت فراهم شده خوشحال باش. من دانشجو که بودم دائم تخم مرغ می‌خوردم چون شرا ...

تا وقتی خوبه که خواهرت تورو دشمن و جدا از خودش نبینه

همین خواهرم ازش یه مداد بخوام بهم نمیده و قشقرق به پا میکنه

دختر اول و دختر اخر و خانواده ایرانیمن مث تو نیستم حداقل واسه کنکورم ثبت نامم کردنولی ... از لحاظ اخ ...

دقیقا همینه

فکر میکنن اونیکه براشون میمونه این پررو های بِکَن هستن

درحالیکه بابام میخواست بره مسافرت خارج، خواهرم عین خیالش نبود. من پشت سر بابام گریه میکردم چون نگران بودم طوریش بشه

من دختر آخر خانوادم

و واقعا تایید میکنن

اونا تا اونجایی که در توانشون بود پشت من بودن حمایتم کردن تونستم برم دانشگاه  و رشته ای بخونم ک مطمعنم شاغل میشم 

ولی خواهرمو حمایت نکردن هیچ جوره ۱۷ سالگی شوهر کرد💔

تا وقتی خوبه که خواهرت تورو دشمن و جدا از خودش نبینههمین خواهرم ازش یه مداد بخوام بهم نمیده و قشقرق ...

به خدا واسه منم همینطوره. اصلا نمیشه از این سه تا خواهر چیزی خواست. 

بعضی پدرمادرا واقعا باید تک فرزند باشن چون اصلا بلد نیستن عادلانه رفتار کنن مدام ازمون و خطا میکنن  اما دوسه تا میارن و هرکدوم رو به نحوی خل میکنن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دقیقا همینهفکر میکنن اونیکه براشون میمونه این پررو های بِکَن هستندرحالیکه بابام میخواست بره مسافرت خ ...

همیشه همینه، یکی بیشترین ظلم رو بهش میشه ولی بیشترین نگرانی رو واسه والدین داره و همیشه هم بچه بد خانواده هستش