2777
2789
عنوان

کدوم شهره که یه بار رفتین و دیگه نمیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 12607 بازدید | 280 پست
رفتی اکانت دومت رو آوردی ؟ 😂😂😂له ؟ ما یه فامیل داریم به همه میگه میخرم میفروشمت تازه به یکی گفته ...

من اصلا تا حالا تبریز نرفتم

فقط چون خودم دکتری دارم میدونم که توی همایشها باید فارسی حرف بزنن

خیالت راحت جواب سوالم به تاپیک شهر یزد بود چون اردکان رفتم و بچم گرما زده شد

اما خب اون خانوم درست میگفت در مورد فرصت مطالعاتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید عزیزم تجربه ی بدی داشتین درک میکنم ، محیط دانشگاه اکادمیکه درست ولی توی همون محیط هم ادم خوب ...

برای من تجربه بدی نبود

فقط حس بدی گرفتم

و طبیعتا اون همایش دیگه برگزار نشد توی تبریز

اما توی دانشگاه اونم رشته‌ی حقوق کسی نبود فارسی بلد نباشه

بیشتر گاردشون روی این بود که چرا خودشون باید به فارسی کنفرانس بدن و مجبور شدن

وگرنه حرف شما درسته و همه جا خوب و بد هست

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

چه جالب 😂 من نماینده ی شهرم پس 😂

شمایی که دم از خوب بودن میزنین رو شخرتون تعصب دارین چرا پشت ی شهر دیگه بد میگین که پول ی اب اناناس اب معدنی میدن شاید مردم اون سهر اومد خوشش نیومد اینم بگم منم خودم ترک زبانم کسی از شهر من خوشش نیاد همچین جبهه نمیگیرم عزیزم شما دارین حرف کسایی که دنبال شهر شما یا مردمشون بد نیگن رو ثابت میکنی در ثانی یکی از فامیلای ما فم هستن فارسن میگفت داشتیم از تبریز رد میشدیم خرید داشتیم دید من فارسم بهم اونو نداد پی تعصب بی جا نکن 

من اصلا اهل تبریز نیستم بیچاره و اون نفرینم که کردم اگه دروغ گفته باشی خب قطعا به سرت میاد چون با در ...

ولی خودمونیماااا خیلی قشنگ طرفداری میکنی .خدایی تبریزی نیستی.من از شهر خودمم انقد محکم طرفداری نمیکنم چون عقیدم اینه که انرژی صرف متقاعد کردن دیگران نذارم .کسی که یه تجربه کوچیک هرچند ناخوشایندو  به عموم مردم اون شهر تعمیم میده ،نمیتونی متقاعدش کنی 

برای من تجربه بدی نبودفقط حس بدی گرفتمو طبیعتا اون همایش دیگه برگزار نشد توی تبریزاما توی دانشگاه او ...

چی بگم والا حالا منم ساری اومدم واقعاااا خدااهده واقعا ادمای مهمون نوازی نبودن وهمه جاتا میدیدن مسافریم پدرمونودرمیاوردنو انگارارث پدرشونو طلب داشتن برعکس رشت و گیلان که ادمای ملایمی بودن ولی بازنمیتونم بگم کل مازنی ها  ادمای خوبی نیستن

اینجا هروقت بحث قومیتی شد به من یکی ثابت شد که تبریزیا چجوری ان منکه یکبارم نرفتم بااین تعصبات بیجا حال آدم میشه والا خودتون رو دارین از پشت گوشی جر میدین که چی بشه مثلا بگن بده بد میشین دیگه به قول قدیمیا طلا که پاکه چه منتش به خاکه دیگه دلیل نداره این همه خودزنی برعکس وقتی اینجوری تعصبی میشین حال بهم زن تر میشه 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
چی بگم والا حالا منم ساری اومدم واقعاااا خدااهده واقعا ادمای مهمون نوازی نبودن وهمه جاتا میدیدن مساف ...

وقتی طرف چشم باز میکنه میگه زیباترین سازه مازندران چیه میگن هتل آراز کی ساخته یه تبریزی

میره گیلان بهترین سازش چیه ؟ متل قو کی ساخته یه تبریزی

شنیدن اسم تبریز براشون یکم سنگین شده البته بیشتر از این هم خواهند شنید و کم کم بهش عادت میکنن

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

من تمام شهرهای شمالی رفتم همدان سرعین تهران و قم جنوب حتی منی که مشهدی هستم اینجا اینقدر آدم بدهست همه جا هست خوب هست بد هست دلیلی نداره جبهه گیری میبینی تو یک کوچه میری سوییت میگیری یکی بده یکی خوب اصلا ربطی نداره بگی اره پس اون شهر بد هستن

مازندران رفتم چند بار همه چی عالیه فقط بعضی فروشنده ها نامردی میکنن میبینن شمالی نیستیم چند برابر بهمون میفروشن

کاربری دست دو نفر🌙💓                                                 ناشناسم  https://abzarek.ir/service-p/msg/2041789

منم باور ندارم خیلی از حرفایی که درباره تبریز میزننولی قبول کنین برخورد بعضی از همشهری هاتون در همین ...

میدونی چرا گارد دارن .چون پشتش سالها اهانته .سالها اصطلاحات زشت نسبت دادنه .چون سالها الفاظ زشت نسبت دادنه عزیزم .ولی خب به نطرم به عنوان یه ترک اصلا و به هیچ وجه نباید گارد گرفت .من بارها تو تاپیک قومیتی بودم هیچوقت و هیچوقت سعی نکردم تعصبی رفتار کنم و یا ثابت کنم نطر دیگران اشتباهه .چون اصالتمو اینجوری نشون میدم .هیچوقت خودمو هم ردیف کسی که اهانت میکنه ،نمیارم پایین 

بیا من اصلا به شما اهانت کردم حتی همون تبریزی ها بیاین ببینین این خانوم داره چطور اهانت میکنه بهم برات متاسفم خودت رو خوب نشون دادی پس بدون هرچی میگن حق هست بااین کاری که کردی متاسفم دیگه ریپلای نکن حالم بهم خورد از حرف زدنت

وقتی طرف چشم باز میکنه میگه زیباترین سازه مازندران چیه میگن هتل آراز کی ساخته یه تبریزیمیره گیلان به ...

حالا من اینارو نساختم بگم ، ولی خودش مازندرانیه ، یه ایران از مازنیا شاکین تو دعواهاشون بامسافرا دیددیم دیگه بعد اومده از تبریزیا بدمیگه 

حقیقت رو گفتماونا هم حقیقت رو بگن نه دروغ.دم اونی که به فامیلتون هم وسایل نداده گرم.

پس تو هم همون مردمی دیگه عزیز دلم یکی مثل همونا والا من خودم ترکم یکی از شهرای آذر بایجان غربی ولی این رفتارو با کسی نداریم یکی از شهر من بد بگه همچین کاری نمیکنیم امثال شما واقعا ابروی شهرشونو میبرن واقعا هر چی میگن حقیقته محضه