2777
2789
عنوان

قندتودلم اب میشه وقتی شوهرم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 16564 بازدید | 150 پست
مگه شخصیتش چطوریه

فوق العاده بد دل.

شلخته.

بی دست و پا.

بی عرضه.

توی ۱۳ سال زندگی مشترک یبار نتونستم بهش تکیه کنم

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
خب ازدواجمون سنتی بود شخصیتشو نمیشناختم. نزدیک به ۱۰ بار اومدن خواستگاری. نمیدونم چیشد قسمت شد.

خودتو باشرایط وفق بده بپذیر وکناربیا . منم بدون مشکل نبودم دیوانه وارعاشق پسرعموم بودم واون عاشقترازمن . بخاطریه سری مشکلات همسرمو قبول کردم با همسرمم زیاد بحث میگرفتیم مشکلاتی داشتیم اما گذشت وزندگیمون اروم شد . خلاصه ای از عاشقیهاموخاستی بخونی گوگل بزن  تاپیک داستان عاشقیه من(سرنوشت)  اسم کاربریم هم چشمahoi2 هست   . بدون همه مشکلاتی داشتن ودارن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو باشرایط وفق بده بپذیر وکناربیا . منم بدون مشکل نبودم دیوانه وارعاشق پسرعموم بودم واون عاشقتراز ...

عزیز دلم میدونم هیچ زندگی بدون مشکل نیست.

اما خب زندگی کردن با کسی که دوسش نداری درده🥺

خوشبخت نشدم😔 دیگه ندارمش الان یه دختر سه ساله داره  اسمش فرشته هست هی بهم میگفت تو فرشته من ...

🥺 . میدونستی من ازشکست عشقی چندبار بستری شدم وهنوزم دارم دارو میخورم؟  من وعشقم به هم نرسیدیم اما خدا همسرموبهم دادکه حس وحال خوب بهم میده

وقتی ازش پرسیدم عاشق چیه من شدی؟؟ گفت تو برای من از ماه هم قشنگتری اندازه تموم ستاره ک ن اندازه کل دنیا دوست دارم ولی الان چندساله خیلی تحت فشار زندگیه رسما فشار و مسولیت زندگی کمرشو خم کرده دیگه حتی وقت نمیکنیم باهم حرف بزنیم اخرین باری ک باهم بیرون رفتیم یکسال پیش بود چون شب و روز کار میکنه....

ای بابا فک کنم پدر مادرش زنش دادن از دست  راحت شن

حالا شخصیت من،

فوق العاده اجتماعی . جسور . نترس . همیشه مرتب و منظم.

بخدا شخصیاتامون مثل روز و شبه

هیچ سنخیتی با هم نداریم.

اون هر شب خدا رو شکر میکنه که خدا من رو به اون داده و من هر شب بغض میکنم که باید تحملش کنم 🥺

🥺 . میدونستی من ازشکست عشقی چندبار بستری شدم وهنوزم دارم دارو میخورم؟  من وعشقم به هم نرسیدیم ...

خداروشکر که همسرتون خوبن و اون عشقی ک انتظار دارین رو میگیرید

ولی شوهرمن هیچ عشقی بهم نمیده مگر موقع راب....

یبار همسرم پرسید من بهترم یا اون 

گفتم تو انگشت کوچیکه اونم نمیشدی

هنوز همسرم نبود پرسید  

چ جالب...ی صحنه فک کردم من این تاپیکو زدم...

اگ ماهم بهم میرسیدیم تاپیکم مث تو میشد😔چون دقیقا نسبت مونم همینه ..

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
عزیز دلم میدونم هیچ زندگی بدون مشکل نیست. اما خب زندگی کردن با کسی که دوسش نداری درده🥺

منم اوایل همسرمودوست نداشتم ازدواجمون سنتی بود اما اینکه اون دوسم داره برام مهمه این دوست داشتنش خوشبختیمو تضمین میکنه . ازمحبتهاش مهرش به دلم نشست والان خیلی دوسش دارم . توهم خوبیهاشوببین هیچکس خوب مطلق نیست هیچکس هم بد مطلق نیست!

منم اوایل همسرمودوست نداشتم ازدواجمون سنتی بود اما اینکه اون دوسم داره برام مهمه این دوست داشتنش خوش ...

ایشالله روز به روز خوشبخت تر بشید.

وای ماهم فامیلیم ی چن وقت بود به هم نخ میدادیم😂 بعد من تو گروه فامیلی اهنگ داری به چی فکر میکنی تتلو فرستادم بخدا بیمنظور این فکر کرده بود منظورم ب اینه میگ اتفاقا تو مسافرت بودم لب دریا با این اهنگ همش میرفتم تو فکر تو این اهنگم شد خاطره ما دوتا الان پنج ساله ازدواج کردیم