2777
2789
عنوان

بارداری و تاخیر‌پریود

40 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ب اسرار شوهرم رابطه انال )مقعدی داشتم بعد ۴ آبان بود  ۹ روز بعد پاک شدن کامل پریودم.

بعد اینکه کاندوم داشتیم ولی قبل ارگاسم پاره شد دوباره عوض کردیم ولی میترسم پیشاب توش باشه ک پاره شده نشت کنه ب بیرون ۱۴ آبان بیبی چک زدم حاله انداخت بعد دباره زدم منفی کامل شد دوتاشم ی مارک بعد شک کردم رفتم آزمایش دادم بتا0.1شد منفی  امروز وقت پریودم بود ولی نشدم هنوز ب نظرتون بااین شرایط حامله ام؟ پارگی کاندوم ت مقعد و نشت پیشاب؟ شوهرم ک میگه چیزی نیومده بود پیشاب آخراش ک ب ارگاسم میرسه میگه میاد ۱ دیقه قبلش ینی حامله ام یانه؟

دانشجو ام وضع مالی خوبی هم نداریم شوهرم هم خدمته ت شهر خدمون

امکان نداره

نترس

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان نداره نترس

واقا شرایطش نیست اصن  تازه رفته خدمت این وسط پدر مادرم ت تصادف عمرشون دادن ب شما حامله باشم سکته میکنم درسم میمونه

ینی ۱۰ روز بعد اون رباطه انال رفتم ازمایش نشون میداد دیگ؟

نه چه حامله ای

ینی ۱۰ روز بعد اون رابطه آزمایش نشون میداد اگر بودم؟ احتمالش نیست با پیشاب نشت کرده باشه از اون کاندوم پاره شده سریع فهمید کشید بیرون ببخشید خیلی راحت میگم

واقا شرایطش نیست اصن تازه رفته خدمت این وسط پدر مادرم ت تصادف عمرشون دادن ب شما حامله باشم سکته میک ...

عزیزم ان‌شاءالله به وقتش...

همون آزمایش قطعیه مطمئن باش

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨