2777
2789
عنوان

قندتودلم اب میشه وقتی شوهرم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 16564 بازدید | 150 پست

حالا شوهرم بمن خیلی محبت میکنه ولی من بدم میاد از حرف هاش😐مثلا میگه تو خپل طلای منی قربونت بشم الهی و.. چون یکم چاقم یا بوس میکنه انقدر سفت بوس میکنه که همش تفی میشم من انقدررررر بدم میاد کلا با ابرازاحساساتش مشکل دارم😐😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم برای داشتنم نذر کرده و مدت ها یه نماز طولانی رو میخونده.. تسبیحی که باهاش نماز میخونتده رو نگ ...

ای جانم چه قشنگ . شوهرمنم برای اینکه خونمون به هم بخوره نذر صندوق امام زمان کرده بود وبعدازمایش نذرشو داد . اون روزهم خیییلی حس قشنگی بود وقتی بهم گفت برات نذرکرده بودم . 

خدا شانس بده

وا😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

یه شب که خیلی حالم بد بود و مریض بودم اومده بود تو ماشین پشت در خونمون خوابیده بود گفت الان که بهت نزدیکم حالم بهتره و از نگرانی نمیمیرم تا صب ... حس خوبی بهم میده یاد آوریش

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

شوهر نه

ولی عشقم جلوی همه و تو تنهایی قربون صدقم میره وقتی میشینم تو ماشین میگه به به چراغ خونم نور زندگیم خوشگل من اومد

دستامو میگیره نوازش میکنه میگه نرم ترین دستای دنیا رو داری 

قند تو دلم آب میکنن

[QUOTE=244732854]😂چرا؟[/QU 

ادم خوبیهاما اصلا شخصیتش رو دوست ندارم .

فقط بخاطر بچم تحمل میکنم.

خیلی وقتا ارزو میکنم بره ازدواج کنه سمت من نیاد.

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...