2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009660 بازدید | 15454 پست
من امسال اصلا برای درسش خودم رو اذیت نکردم ولی خدایی درسش عالیه مخصوصا ریاضیش ..ولی اینقد از لحاظ رو ...

هیچ کس ارزششو نداره که به خاطرش دست رو دخترت بلند کنی .حرف دیگران هم اصلا برات مهم نباشه.

من امسال اصلا برای درسش خودم رو اذیت نکردم ولی خدایی درسش عالیه مخصوصا ریاضیش ..ولی اینقد از لحاظ رو ...

عزیزم  توتایپیکاتون خوندمکه پارسال قد دخترتون ۱۴۰ بود الان چند شده وپریودشده؟و عریزم بخاطرحرف مردم دختر رونزن گناه داره طفلی بچه ها جزما پناهی ندارن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توتایپیکاتون خوندمکه پارسال قد دخترتون ۱۴۰ بود الان چند شده وپریودشده؟و عریزم بخاطرحرف مردم د ...

آره به خدا فردا روز اگه اعصابشون ضعیف بشه همونا اولین کنایه رو میزنن

خیلی هم عالی چکار کردید که ثابت مونده به منم بگید..امروز جلو شوهرم کلی با دخترم دعوا کردم ..با زبان ...

ای خدا خیلی ناراحت شدم ولی خواهشاً عزیزم دیگه اینطوری اعتماد به نفسش رو نگیر 🥺کلا بلوغ بچه ها رو عصبی می کنه و دخترای ما که با آمپول کلا هورموناشون بهم ریخته بیشتر عصبی میشن دست خودشونم نیست اصلا گیریم که قد بلند نشدن از الان حساس میشن وقتی بزرگ شدن از خودشون بدشون میاد خییلی ببخشید اینو میگم ولی شما الان یه راه دوم هم بهش نشون دادید زبونم لال خودکشی😭 

دختر منم خیلی لج بازی می کنه ولی دیگه چیکار میشه کرد کلا همه ی کاراش رو با دعوا انجام میده 

ببین عزیزم دختر من صبح ناشتا ۱۴عدد برنج خام می خوره بجای شام هم یا یک لیوان شیر و خرما می خوره یا یک پیاله ماست و دارچین و یا کشمش و گردو و بادام که همه‌ی اینا هم برای لاغری خوبن هم افزایش قد

چه جالب اولین باره از این زاویه عکس مچ دست میبینم

اینجا قشنگ معلومه صفحات باز هستن ولی راجع به سن استخوانی نمیشه نظر داد انشاالله وقتی گزارش رو دادن با خبرای خوب پیشمون بر می گردی

سلام زندگی جان

میدونم فشار زیادی به خاطر دخترت و آمپولاش روت هست. همه ما هم که تو این تاپیک هستیم شرایطی مشابه شما داریم.ولی اصلا بچه ت رو کتک نزن اونم به خاطر حرف این و اون. تو این شرایط بچه های ما بیشتر از همیشه نیاز به آرامش دارن

انشاالله این روزهای سخت برا همه مون به خوشی تموم میشن و بچه هامون رو شاد و راضی از تلاشی که براشون کردیم میبینم. 

خودت رو با یه کار هنری چیزی مشغول کن کمتر فکر قد دخترت باشی

عزیزم توتایپیکاتون خوندمکه پارسال قد دخترتون ۱۴۰ بود الان چند شده وپریودشده؟و عریزم بخاطرحرف مردم د ...

الان ۱۴۷ولی وزنش خیلی زیاده حدود ۵۰. خودمم خیلی ناراحتم که زدمش ولی خب عصبی میکنن آدم رو ..

ای خدا خیلی ناراحت شدم ولی خواهشاً عزیزم دیگه اینطوری اعتماد به نفسش رو نگیر 🥺کلا بلوغ بچه ها رو عص ...

خودمم خیلی ناراحتم ولی بخدا فقط بخاطر خودش میگم ..روزی دوبار میره فروشگاه چیپس و آبمیوه میخره ..چکارش کنم کم آوردم ..امشب سه بارررر شام خورده اگه بگم بجای شام خرما بخور تا خود صبح گریه میکنه

سلام زندگی جانمیدونم فشار زیادی به خاطر دخترت و آمپولاش روت هست. همه ما هم که تو این تاپیک هستیم شرا ...

سلام عزیزم ممنون از دلگرمیت ..باورت نمیشه من به حدی به دخترم محبت میکنم مامانای همکلاسی هاش متوجه شدن الآنم خودم خیلی. ناراحتم که ناراحتش کردم ولی خب بخاطر خودش میگم دختر من فوقش دوسال دیگه زمان داره فردا روزی بزرگ شه مث پدرش دنبال مقصر میگرده