2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011444 بازدید | 15504 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز الان بزرگ تر شده بهتر درک می‌کنه شما چی میگی و بهتر نگرانی ت رو‌درک می‌کنه ، من احتمال میدم یه ۸ ...

اره امروز میگفت مامان الان میفهمم منظورت جیه قبلا الکی میگفتم باشه

حالا قراره این هفته بره بسکتبال.  با برنانه روی گوشی هم کششی کار میکنه خودش میگه بابد بالا 165 بشم برم کره جنوبی 😂😂😂😂 ظاهرا دخترای اونجا خیلی بلندن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

هزار ماشاالله 🧿پس این وسط شانس هم بی تاثیر نیست😅

اره بخدا من مرغ خونه بودم. غروب نشده خواب بودم با اذان صبح بیدار از همه کوتاه ترم

اره امروز میگفت مامان الان میفهمم منظورت جیه قبلا الکی میگفتم باشهحالا قراره این هفته بره بسکتبال. ...

انشاالله هر چی می خواد همون بشه

ولی من خودم بیشتر از ۱۶۵خوشم نمیاد سن بیشتر نشون میده 

انشاالله هر چی می خواد همون بشهولی من خودم بیشتر از ۱۶۵خوشم نمیاد سن بیشتر نشون میده

اره 165 عالی من خیلی دوست داشتم مهرسا انقد بشه تمام تلاشم براش مردم دیگه بقبهش دست خودش ک ورزش کنه تلاش کنه شاید بیشتر از ظرفیت ش بشه

162 هم بشه باز هم خوبه 

تو بچگی ب عمرم ساعت 9 و 10 ندیدم. اخرش 158 شدم😂😂😂

اصلا این پروسه قد خیلی ناز مفهومه قبلا گفتم مامانم ۱۴۸و بابا ۱۷۶پس میانگین قد ما باید ۱۵۵میشد ولی خواهرم با بلوغ زودرس شد ۱۵۸و من با بلوغ معمولی ۱۶۰هستم خواهرم ۱۶سال داره مامانم با خیال راحت مطمعنه به ۱۶۰میرسه

اره 165 عالی من خیلی دوست داشتم مهرسا انقد بشه تمام تلاشم براش مردم دیگه بقبهش دست خودش ک ورزش کنه ت ...

آره واقعا خیلی زحمت کشیدید انشاالله نتیجه رو هم می بینید 

من مطمعن هستم حداقل ۶سانت رشد می کنه ولی اصلا دست از تلاش بر ندارید چون بعد از بسته شدن صفحات هم دو سه سانتی رشد هست درسته رشد کند میشه ولی ادامه داره 

اره امروز میگفت مامان الان میفهمم منظورت جیه قبلا الکی میگفتم باشهحالا قراره این هفته بره بسکتبال. ...

ای جان عزیزم انشاالله به آرزوهاش برسه بعد پریودی تا ۱۰ سانت هم احتمالا افزایش قد هست 

بگو‌ همه تلاشش رو بکنه ۱۰ سانت قد بکشه 

بخصوص ورزش که روند بسته شدن صفحات رو‌کند میکنه