2777
2789

بچه ها اینو اول از همه بگم ک پول عمل ندارم، ولی قبلا دلم خوش بود میگفتم آره بعدا عمل میکنم 

ولی اون روز تو تلویزیون ی عمل بینی نشون دادن من خیلی حالم بد شد اصلا وحشتناااک بود هیچوقت فکرشو نمیکردم انقد حال بهم زن و ترسناک باشههه 😭

دختر خالم بینی شو عمل کرد حالش تا یه ماه بد بود الان ازش خبر ندارم نمیدونم ولی میترسم منم مثل اون بشم خیلیا میگن عمل نکنین عوارضش پدرتون و درمیاره حالا من چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم هیج عوارضی نداشت و خیلی عمل راحتی بود فقط بینیم خیلی کوچیک نشده ولی بهتر از قبل شده

ببخشید ولی میتونم عکس بینی تون و ببینم؟ 

درد نداشتی؟ الان میتونی خوب نفس بکشی؟ 

من عمل کردم نه سخت بود. نه اذیت شدم نتیجه هم عالی 

تازه بینی من شکسته بود سخت تر هم بود 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بینی تون گوشتی بود؟ میتونم عکسشو ببینم؟

من بینیم تو تصادف شکست انحراف شدید پیدا کرد و گوشت اضافه آورد 

خود اصلش اصلا به عمل نیاز نداشت 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

انحراف بنظرم زشت نیست اگه مشکل خاصی نداره حیفه عمل کنه

بچگی اصلا معلوم نبود الان هشت سالشه یکم کجه بینیش مشکل تنفسی نداره حالابزرگتربشه اگه زیاد ضایع باشه میبرمش هنوزم پیش دکترنبردم خودم حس میکنم انحراف داره

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن