2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012100 بازدید | 15523 پست

کاش آدم حداقل علت گرفتاریش رو میدونست، حداقل میدونست برای بچه  بعدی باید چکار کنه ...تو مهمونی های فامیلی سفره مینداختن کل بچه ها نوشابه به دست فقط دختر من نمیخورد،، فست فود هم که از بچگی دوست نداشت اصلا،، مواد آرایشی هم فقط لاک .. چندهفته پیش تو مدرسه میگه همه دوستام راجع به السا و انا حرف میزدن فقط من گفتم این مناسب نیست و من نمیبینم.. آخه الان چرا انقد با سرعت تو چندماه بلوغ باید پیش بره ... تو این چندماه هرچی تو این تاپیک گفته بودن خوبه هم رعایت کردم از تخم مرغ و مرغ محلی تا عرق و رب انار و.... 

ببخشید سرتون رو درمیارم هیچ جا و کس دیگه ای برای درد و دل ندارم ، فقط همسرم میدونه که اونم یه مرده متوجه دل نگرانی‌های من نمیشه...

کاش آدم حداقل علت گرفتاریش رو میدونست، حداقل میدونست برای بچه بعدی باید چکار کنه ...تو مهمونی های ف ...

چقدر درکتون میکنم

دقیییقا مثل دختر من. اینهمه محروم شد از خوراکیای خوشمزه. خودم پیر شدم بس که بهش رسیدم. فقط کارتون و فیلم بچه گونه

اینقدر بلوغ سریع پیش رقت تا یهو پریود شد! دکترم تعجب کرده بود چون بهم گفت حالا پریود نمیشه و برای سه ماه بعد سونوگرافی نوشته بود

چاره ای نیست باید قوی باشیم. حداقل پیش وجدانمون خیالمون راحته که ما باعثش نبودیم

در کل اگر ضدبلوغ رو به موقع بزنید مشکلی پیش نمیاد اصلا

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش آدم حداقل علت گرفتاریش رو میدونست، حداقل میدونست برای بچه بعدی باید چکار کنه ...تو مهمونی های ف ...

واااای منم دقیقا مثل شما رفتار کردم

دخترم نزاشتم هیچ خوراکی غیر مجازی بخوره شب ها قبل ۱۰خواب بود بدلش موند مه پیتزا یا سیب زمینی با سس بخوره اصلا لاک هم حتی به دستاش نزدم واقعا پاستوریزه بزرگش کردم نه گوشی موبایل نه تبلت

موندم چیشد که دچار بلوغ زودرس شد😔😔😔

البته دخترم وقتی ۶سال و‌نیمش بود پسرخالم مرگ مغزی شد‌و فوت کرد پسرخالم همبازی دخترم بود دوسال از دخترم بزرگ تر بود

بعد از فوتش دخترم استرس و ناراحتی شدید شد طوری مه شب و روز میگفت دعا کن منم برم پیش امیر

وبعد از اون برای اولین بار دیدم دخترم عریض بوی بد گرفته و فکر می کنم یکی از دلایلش همین مرگ این بچه بود که بشدت دچار بحران و استرس شدید شد😔😔😔

هیچ ربطی نداره بخدا اونایی که رعایت نمیکنن بچه هاشون عین چنار میرن بالا به موقع هم پریود میشن من نزدیکترین کسم بهم گفت دخترت معلومه دخترت از ذهنش بلوغ شده جیگرم سوخت چون من میدونم دخترم هنوز بچس تا حالا یه فیلم یا کارتن نامربوط ندیده

سلام مامان مهرسا من چکار کنم 

دخترم تو سن 9 سال و هشت ماه با قد 148 پریود شد دوماه بعدش بردمش دکتر غدد دوتا امپول داد اما من نمیدونستم برای قد هست چی هست بهش زدم دیگه خودمم باردار بودم پیگیری نکردم اون موقع بهم گفت سن استخوانی یازده ونیم بعد برای یه دکتر معروف تو شیراز نوبت گرفتم

این عکس دوم برای ۸سال وسه ماهگی ،،دکتر اون موقع به من گفت سن استخوانی ۱۱سال و برای همین امپول شروع ...

نه ۱۱ سال نیست کمتر خیلی استخوان ها اصلا شکل نگرفته

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بعد 4 ماه بردم دکتر شیراز اونم عکس مچ دست خواست که تو گزارش زده 12 ولی شما گفتین 11 و نیم  دوباره 3 تا امپول براش نوشت و هورمون رشد  تو این مدت هفت هشت ماه قد دخترم فقط 2 سانت قد کشید 

،،یک سال و نیم تزریق ،یک سال جلو رفته ،واریو پپتیل ۳/۷

کاش آمپول ایرانی بهش نمیزدی 

از الان به بعد میکرولین بزن براش

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......