2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010663 بازدید | 15481 پست
والا دکتر میگفت برا بچها ضرر نداره مگه اینکه بچه ای از قبل خودش کبدش چرب باشه و چربی خون داشته باشهح ...

دست خودشون باشه هیچی نمی خورن 😅

من که همه کارام با زور و دعواست شیر و سنجد به زور میدم تخم مرغ آب پز عسلی به زور میدم ورزش به زور🥴😅شربت استوکر به زور قرص به زور🥴🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی ومامان مهرسا نظر بدیدمن یه سالی هست شمارو دنبال میکنم

عزیزم دختر شما سنش برای بلوغ خیلی هم خوبه الان اکثرا هم سن دختر شما پریود میشن ولی خب حس میکنم قدش کمی کوتاه نسبت به سنش اگه ارث کوتاه ندارین پس سرشتی هست و یکدفعه قد می‌کشه انشالله 

سه ماهه ثابت مونده ویک کیلو کم کرده ۳۹کیلوبا قد ۱۴۳

خیلی هم عالی چکار کردید که ثابت مونده به منم بگید..امروز جلو شوهرم کلی با دخترم دعوا کردم ..با زبان حسابی که حالیش نمیشه گفتم تورو خدا کمی به فکر خودت باش دو ساله پدر من دروامده خودت عین خیالت نیس دیگه دیوانم کردی باید برات هورمون رشد بزنم اونم تاثیر نداره چون چاقی آمپولو قط کنم زود پریود میشی پریودم بشی صفحه رشدت بسته میشه صفحه رشد هم بسته بشه یعنی بلند شدن دیگه تمام..اینا رو بهش گفتم ببینم روش اثر داره یا نه ..خیلی عصبانی شدم گفتم رشد نکنی دیگه باید بمیری خ.و.د ک.ش.ی.کتی  دور از جونش نباید اینو میگفتم عصبی بودم😭😭😭😭😭😭

دست خودشون باشه هیچی نمی خورن 😅من که همه کارام با زور و دعواست شیر و سنجد به زور میدم تخم مرغ آب پز ...

منم بخدا ب زوووور. میگم انگار میخوای برا من قد بکشی خو خودت هم یکم تلاش کن من حرصت بخورم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامانای باتجربه مخصوصا مامان مهرسا جون دختر منم ده سال و پنج ماهش هست پارسال که ۹ سال و ۶ ماهش بود به درخواست خودم عکس مچ دست انداختیم ولی اطفال دید و گفت خیلی خوبه ( شهر ما غدد کودکان نداره) الان دخترم ۱۳۸ قدش هست ۲۷ وزنش علائم بلوغ نداره فقط یکبار سینه اش درد گرفت و انگار یکم پف شد و  دیگه دوباره تخت شد و الان تخت تخت هست دکتر اطفال میگه از خودت بلندتر میشا نگران نباش ( من خودم ۱۶۰ هستم پدرش ۱۸۹) 

تابستون هم بردم یک اطفال دیگه گفت تا بلوغ جا داره عکس قدیمی رو هم نگاه کرد ولی نگفت جدید بده یا آزمایشی چیزی بنویسه به نظرتون چیکار کنم یک مشاوره از اسنپ دکتر غدد اطفال بگیریم ؟  

خیلی هم عالی چکار کردید که ثابت مونده به منم بگید..امروز جلو شوهرم کلی با دخترم دعوا کردم ..با زبان ...

خودمم عصبانیم میکنه در حد مررررگ  میگه گوشی بده برم اهنگ بزارم ورزش کنم بعد میبینم رفته واسه خودش نت هم روشن بسته من تمام میکنه دوباره شارژ میگیره بسته میگیره همینجور 2 ساعت تو گوشی

به بهانه ورزش رمز گوشی عوض میکنم نمیدونم چ برنامه ای بلده میاد رمز باز میکنه دوباره همون اش و همون کاسه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامانای باتجربه مخصوصا مامان مهرسا جون دختر منم ده سال و پنج ماهش هست پارسال که ۹ سال و ۶ ماهش بود ب ...

سلام عزیزم به نظر من دختر شما اصلا دکتر نمی‌خواد تا ۱۳.۱۲سالگی پریود نمیشه وقدش خودتون خوبه و همسرتون بلند پس نگران نباشید قدش بالای ۱۶۵میشه ..برای دخترای ما هم دعا کنید