2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009794 بازدید | 15456 پست
نمیده خودم بهش میگم بنویس سری قبل کلسی کر گرفتم این سری گفتم سانستول نوشت ولی هنوز باز نکردم دوماه ی ...

شربت مولتی بهش نده  بلوغ ش جلو میاره همون کلسیم بهتر اگ لبنیات کم میخوره 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت مولتی بهش نده بلوغ ش جلو میاره همون کلسیم بهتر اگ لبنیات کم میخوره

لبنیات دوست داره ولی تخم مرغ لب نمیزنه حتی کوکو هم نمیخوره دکتر همیشه میگه قدش خوبه وزنش کمه البته این سری آخر دی ماه بردم گفت وزنش هم خوبه 

بله دقیق یکی بود

خوب خدا رو شکر بلوغش از اوناس ک دیر 

احتمالا 13 تا 14 پریود میشه تا اون موقع سالی 6 سانت هم رشد کنه کلی قد میکشه  

وقتی سینه ش جوانه زد پیش دکتر غدد خپب ببر برا چکاب

لبنیات دوست داره ولی تخم مرغ لب نمیزنه حتی کوکو هم نمیخوره دکتر همیشه میگه قدش خوبه وزنش کمه البته ا ...

وزنش هرچی کمتر باشه بهتر همین ک 40 کیلو رد کنن علامت ها بلوغ یکی یکی خودش نشون میده

وزن روند بلوغ و خییلی سریعتر میکنه  برا وزنش اصلا غصه نخور 

ای واااایچرا انقد اعتماد ب نفس بچه تونو خراب میکنید چرا نمیبرید پیش تراپیست باهاش صحبت کنه هان؟گیریم ...

خودم از صبح دپرسم ..ولی شما نمی‌دونید من چه زجری با این بچه میکشم دو ساله هرمرضی که بگی گرفتم..شهر ما روانشناس کودک نداره

سلام عزیزم خوبیچرا اینقد خودتو و دخترتو اذیت میکنیدرکت میکنم ولی ما مادرا هر چقدرم عصبانی بشیم نباید ...

سلام عزیزم تو فرهنگ ما هر بلایی سر بچه بیاد مقصر مادره از دید دیگران منم همین یه بچه رو دارم بعد همه میگن نتونستی به بچت برسی جدا از این رو اعتماد بنفس و آینده خودش تاثیر منفی می‌زاره ...حرفتو قبول دارم نباید میگفتم

قد شما و همسرتون چنده؟

سلام عزیزم قدخودم ۱۶۸ ولی قدباباش ۱۶۲.الان یه ماهه بهش مکمل میدم امروز اندازش گرفتم اصلا تغییری نکرده بودنمیدونم واسه افزایش قدش چی کارکنم.بیشتر ازنیش وکنایه دیگران بدم میاد

خودم از صبح دپرسم ..ولی شما نمی‌دونید من چه زجری با این بچه میکشم دو ساله هرمرضی که بگی گرفتم..شهر م ...

میدونی منم مثل شمام ومن رو درسشم حساسم خودمو نابودکردم. دخترم زیاد حرف گوش کن نیست وجدیداپرخاشگرولجبازشده.

میدونی منم مثل شمام ومن رو درسشم حساسم خودمو نابودکردم. دخترم زیاد حرف گوش کن نیست وجدیداپرخاشگرولجب ...

من امسال اصلا برای درسش خودم رو اذیت نکردم ولی خدایی درسش عالیه مخصوصا ریاضیش ..ولی اینقد از لحاظ روحی داغونم الآنم رو حرف مادر شوهرم کلی کتکش زدم داغونم دیگه نمی‌کشم خستم بریدم دوست دارم بمیرم تمام وجودم  پراز درده