2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15456 پست
بچها بدویین بیاین عکس مهرسا گرفتم ولی جوابش دکتر چند روز دیگه میده

مهرسا جون به نظرم کمه کممممم ۷.۸سانت دیگه جا داره مگه اینکه خدایی نکرده بدشانسی بیاره سن استخوانی سریع بسته بشه ..چیزایی که سن استخوانی رو بزرگ تر می‌کنه بهش نده ..مث رویا بادام زمینی روغن حیوانی .......سرچ کنی لیست میده بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخواستم بگم ترسیدم اتفاقی برای تاپیک بیفته🥴

اره والا. مخصوصا الان ک داره دیکه ب نتیجه نزدیک میشه حیف واقعا

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مهرسا جون به نظرم کمه کممممم ۷.۸سانت دیگه جا داره مگه اینکه خدایی نکرده بدشانسی بیاره سن استخوانی سر ...

خدا کنه 8 سانت رشد کنه  باید حتما باشگاه بره تو خونه دق میده تا ورزش کنه خوابش هم فعلا کنترل شده خیلی کم خوراک خیلی اذیت میکنه برا غذا خوردن ناهار هیچی نمیخوره مدرسه میره تغذیه براش میذارم سالم برمیگردونه 

متاسفانه دختر من اصلا رعایت نمیکنه هرروز فسفود میخوره ..کی دختر منم مثل مهرسا جان بفهمه و بزرگ بشه تلاشی برای بدنش بکنه ..خسته شدم از بس گفتم نخور بخور ..جدیدا قند هم اضافه کرده مث نی نی کوچولو یه مشت برمیداره میخوره 

مث سویا نه رویا 😂

سویا من اصلا نمیخورم  .. بادام و پسته بهش میدم حالا ک پریود شده باید خیلی تقویت بشه اهن میدم انقد بهش میرسم ولی خودش خیلی بد غذاس

خدا کنه 8 سانت رشد کنه باید حتما باشگاه بره تو خونه دق میده تا ورزش کنه خوابش هم فعلا کنترل شده خیل ...

اره باشگاه خیلی بهتره اونجا انگیزه میگیره ..خوش بحالت کاش دختر منم بد غذا و کم غذا بود ..پدرم رو داروده این بچه .الان موهای زیر بغلش دیگه دارن بلندو ضخیم میشن فکر کنم تا پنج شش ماه دیگه باید شیو کنم 

متاسفانه دختر من اصلا رعایت نمیکنه هرروز فسفود میخوره ..کی دختر منم مثل مهرسا جان بفهمه و بزرگ بشه ت ...

نه من دیکه ترسوندمش مطلب تو نت نشونش دادم ک شیرینی و قند و جربی کوتاهت میکنه دیگه اصلا نمیخوره میگه فقط هفته ای یبار بخورم..  نمیدونم تا کی دوام بیاره چون خیلی شیرینی دوست داره برا همین همش جوش میزنه 

سویا من اصلا نمیخورم .. بادام و پسته بهش میدم حالا ک پریود شده باید خیلی تقویت بشه اهن میدم انقد به ...

ما هم مصرف سویا نداریم ولی کاش دخترم سویا بخوره نه خوراکی کارخانه ای و فسفود ..الان ۱۳۰هزار خوراکی خریده برده مدرسه .آبمیوه صنعتی چیپس ..‌

اره باشگاه خیلی بهتره اونجا انگیزه میگیره ..خوش بحالت کاش دختر منم بد غذا و کم غذا بود ..پدرم رو دار ...

بچه بد غذا هم ادم دیوانه میکنه..  براش غذا کشیدم دیروز گفت مامان خوردم یکمش موند. سرش گذاشت زفت دیدم 2 قاشق خورده بقیه غذا ساااالم موند  بعد مدرسه هم غذا خورد دیکه همون شامش بود ک خوابید فقط 1 وعده...   ولی شیر و میوه بهش دادم  غذا هم بدنش نیاز داره اخه 1 وعده؟ 

مامان مهرسا سال دیگه این موقع تکلیف دختر منم مشخص شده هم پریودی هم قدش هم خوشحالم هم استرس دارم هم دوست دارم زمان مث برق و باد بگذره ببینم چی میشه .‌‌خیلی سخته برای یه مادر سه چهار سال بشینه غصه بخوره و استرس بلوغ دخترش رو داشته باشه واقعا ظلم بزرگیه برای یه مادر😢🥲