2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011526 بازدید | 15508 پست
سلام عکس دست مهرسا امد. عکسش گذاشتم یکم طول میکشه تا باز بشه. نگاش کن از استرس من مردم

سلام عزیزم صفحات رشد هنوز بازه عزیزم اون پایین بالای دو تا استخوان بلند صفحات رشد هستن که بازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان تاپیک .یه سوال از همتون دارم.مغزیجات به دخترم میدم بلوغ رو جلو نمیندازه؟ یا خوبه؟ منظورم ...

منظور گرمی جات برای تاخیر بلوغ خوبه یا سردیجات ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید مثل همیشه 

سلام عزیزم صفحات رشد هنوز بازه عزیزم اون پایین بالای دو تا استخوان بلند صفحات رشد هستن که بازه

اره باز ولی بند های انگشت منظورم انگار از اونجا داره بسته میشه. ب نظرت سنش حدودی چقدر؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا عکس جدید گرفتین؟ تو گزارش ننوشته سن استخوانی چند ساله؟

نه فعلا لینک ش برام فرستاده تا دکتر جوابش بنویسه 

عکس ش فرستادم اینجا 

عزیزم منظورت با من بود؟؟ آخه پرولاکتین انگار زیاد بالاس ؟ نمیدونم

نرمال..  هورمون های جنسی ش اصلا فعال نیستن 

عکس مچ دست دخترمه که سن استخوانش 12 سال بود فکر میکنم شبیه عکس دختر شماست

هانا حان عکس جدسدش میذاری؟ من عکس 11 سالگیش مقایسه میکنم انگار سنش خیلی بیشتر شده

هانا حان عکس جدسدش میذاری؟ من عکس 11 سالگیش مقایسه میکنم انگار سنش خیلی بیشتر شده

این عکس چهار ماه پیشه که یک و ماه نیم بود پریود شده بود. دکتر رادیولوژی گفت 13 سال ولی غدد گفت 13 سال و نیم

این عکس چهار ماه پیشه که یک و ماه نیم بود پریود شده بود. دکتر رادیولوژی گفت 13 سال ولی غدد گفت 13 سا ...

چقد سایت اعصاب خورد کن شده 2 ساعت طول میکشه تا عکس بیاد