2777
2789
عنوان

باوجود دعواهای بسیار باز شوهرم به خواهرش زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 76 پست

اسی هرکی گفت کار شوهرت خوبه و به تو ربطی نداره بدون خودش زخم خوردس وگرنه هر ادم عاقلی میدونه زن و شوهر باید پشت هم باشن و به اطرافیان نشون بدن به کسی احترام میذارن ک ب زنشون احترام بذاره

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دو تا موضوع متفاوتو یکی ندون

کار ابجیش بد بوده ادت نکرده ولی صمیمیتشون ی چیز عادیه

بخوای حساسیت نشون بدی فقط نتیجه عکس میبینی

کدورتی از قبل بینتون نبوده؟

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از این که تو تو زندگیش باشی خواهرش بوده

قطعا خواهرش برای جای خاص تری داره

تو هم ایتقدر بچه نباش سر هر چی قهر نکن

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
این دوتا کاملا متفاوتن از همدر مورد جریان اول اصصصصلا نباید مهم باشه برات حتی تاحدی نباید مهم باشه ک ...

من نمیگم زنگ نزنه میگم بهم ارزش بده ناراحتیشو از احترام نزاشتن به من نشون بده یه گلایه کوچک کنه

قبل از این که تو تو زندگیش باشی خواهرش بودهقطعا خواهرش برای جای خاص تری دارهتو هم ایتقدر بچه نباش سر ...

واقعا درک این مطلب انقدر سخته 

میگم شوهرم باید شده بایه گلایه کوچک خواهرشو متوجه اشتباهش میکرد

ببین اونا برای اینکه از تو انتقام بگیرن با داداششون گرم میگیرن اما برای اینکه نقششون رو خنثی کنی  اصلا اصلا اصلا خودت رو صاحب شوهرت ندون انتظارم نداشته باش اون ازت دفاع کنه هرجا تونستی جر بده یارو رو 

توهم یه گروه بزن همه خواهر شوهرات رو اد کن اونو اد نکن 

همه رو دعوت کن خونت اونو دعوت نکن 

تولد بگیر برا بچه ات اونو دعوت نکن 

حتی اگر شوهرت دعوتش کرد اخم نکن اما تو زنگ نزن تا لحظه اخرم به شوهرت نگو 

شوهرتم زیادی لوس نکن 

دو تا موضوع متفاوتو یکی ندونکار ابجیش بد بوده ادت نکرده ولی صمیمیتشون ی چیز عادیهبخوای حساسیت نشون ب ...

نه اصلا

اتفاقا رابطمون هم خوب بوده نسبت به بقیه خواهراش

من میگم باید یه گلایه ای گوشزدی میکرد تا اوناهم بهم ارزش میدادن

مشکل میدونی چیهمشکل اینه شوهرم اونا رو قدیسه میدونهوقتی پشت تلفن میگن به فلانی سلام برسون،میگه وای ع ...

همون سلام رسوندن هم ب تو یا دعوت کردت رسمی از خودت یک جور ارزش گذاری برای خودته

ک من خودم ب شخصه دیگه همین هم دیگه بعد ۱۰ سال ب عروسمون نمیکنم و داداشم هیچ موقع نگفت ک  چرا این کار کردی چون خودش زنش شناخته باز مال تو خوبه میگه سلام بهت رسوند یا سلام میرسونن

من همین مشکل رو با شدت بیشتر با جاری داشتم. فکر کن جاری و مادرشوهر ارزش قایل نمیشدن و تحقیرم میکردن، بعد شوهرم مدام باهاشون جیک تو جیک بود و اگر هم اعتراضی میکردم میگفت لابد تو مشکلی داری که اینطوری باهات رفتار میکنن.

کلا خودتو از اون خانواده کنار بکش و برای خودت سرگرمی جور کن که مشغول باشی.

درس بخون ادامه تحصیل بده، باشگاه، کلاسای هنری، پرورش گل، مهمونی با دوستا، پخت کیک و شیرینی، گل دوزی.

اووووو یه عالم کار هست ببین به کدومش علاقه داری خودتو با همونا سرگرم کن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کار همسرتون درست نیست که حواسش به شما نیست ظاهرا توضیح شما براش قانع کننده نبوده به نظرم چند ماهی اعتراض نکن و در این مورد حرفی نزن  گاهی نیاز به زمان بیشتریه برای فهم اقایون از رفتار غلط خانواده واگر خودش به مرور زمان متوجه بشه خیلی ارزشمندتره

از مردای بچه ننه متنفرم و دقیقا مفهوم بچه ننه بودن همینه که عین زنا هی تند تند زنگ بزنه ب یکی

وای بیای ببینی تاریخچه تماسشو

ینی یه دیقه نمیتونه بیکار بشینه همش به این اون زنگ میزنه یساعت حرف میزنه

والا با منم همین کار رو کردن و من بعد ۵ سال فهمیدم که تو تلگرام و ایتا گروه خانوادگی دارن 

بعد که فهمیدم عمه همسرم منو عضو کرد سر یک قضیه ای منم بعد تموم شدن اون قضیه لفت دادم از اون گروه ولی درکل با اینکه به جز این خیلی جاهای دیگه بیاحترامی دیدم اما اکثرا با همسرم درمیون نذاشتم یا بعد مدتها بهش گفتم 

در کل اجازه ندارم بهش بگم به خواهرش زنگ نزنه اگه من با خواهرش مشکل دارم خودم هم مدتهاست خونه اش نمیرم و باهاش خیلی هم کلام نمیشم اما همسرم کلا از حرفها و کارهایی که بین من و خواهرش هست بی اطلاعه و خب ربطی هم به رابطه ی خواهر و برادری اونا نداره 

و مسئله اونقدر ها هم بزرگ نیست که به خاطرش رابطمو با همسرم خراب کنم

بالاخره یه دلیلی داره ک فقط شما رو اد نکردن

یا برات مهم نباشه و بیخیال شو

یا خودت گلایه کن

چرا همسرت گلایه کنه؟ خودت مگه زبون نداری؟ 

حرف تو بزن اگ دلیل قانع کننده نداشتن اونوقت همسرت لفت بده

شاید اد کردن ولی تنظیمات گوشیت طوری بوده ک اد نشدی نمیدونم 

شما با خواهر شوهرت سرسنگین باش.منظورم قهر نیست منظورم اینه که باهاش رسمی برخورد کن و شوخی و اینجور حرفها رو کنسل کن.اگه از قبل باهاش گرم می‌گرفتی متوجه تغییر رفتارت میشه و به شوهرت گلایه می‌کنه یا به خودت.اونجا وقتشه که علت تغییر رفتار رو بگید و گلایه کنید.

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!