2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تيغ زني 🤣🤣 اين ك شوخي بود چرا بابا مامانت خرجتو نميدن؟ ندارن يا خسيسن؟

دارن زیادم دارن ولی انگار من اضافیم یا نمیدونم چی.مثلا یه لباس میخوام بگیرم بابام میگه کی تورو نگاه میکنه که مبخوای اینارو بپوشی

نمیشه که اینجوری خانواده یا باید تامین کنه حالا توانی تامین نداره دیگه نباید مانع مستقل شدن فرزند بشه نمیشه که خودت وظیفه پدر مادر تو انجام ندی از اون طرف هم اجازه مستقل شدن ندی

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

دارن زیادم دارن ولی انگار من اضافیم یا نمیدونم چی.مثلا یه لباس میخوام بگیرم بابام میگه کی تورو نگاه ...

چقد عجيب ببين به هر حال ك بايد كاري كني برو سركار نهايت يكي دو روز دعوات ميكنن اگه هم نذاشتن بگو خرجمو بده ك نرم عجب پدر بي فكري داري

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

نمیشه که اینجوری خانواده یا باید تامین کنه حالا توانی تامین نداره دیگه نباید مانع مستقل شدن فرزند بش ...

امروز که رفتم مغازه یه خوراکی ۲۰ تومنی خریدم اینقدر فوشم داد و داد زد اخرشم رفت پسش داد.حودش که بی ابروعه ولی منو جلو مغازه داره بی ابرو کرد

چقد عجيب ببين به هر حال ك بايد كاري كني برو سركار نهايت يكي دو روز دعوات ميكنن اگه هم نذاشتن بگو خرج ...

حالا بحث پولشم که حل بشه این اخلاق گندشون درست نمیشه.فکر میکنن میخوام برا کسی تیپ بزنم که نگام کنن.اخه بگو مرد من که چادرم سرم میکنم برا کی تیپ بزنم که اینجوری میگی

امروز که رفتم مغازه یه خوراکی ۲۰ تومنی خریدم اینقدر فوشم داد و داد زد اخرشم رفت پسش داد.حودش که بی ا ...

دیگه وقتی این چیزا می‌دونی و میبینی ولی ادامه میدی خودت برای خودت احترام و ارزشی نمیزاری پس انتظار نداشته باش طرف مقابلت ارزشی واست قائل بشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️