2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15467 پست
ما هم مصرف سویا نداریم ولی کاش دخترم سویا بخوره نه خوراکی کارخانه ای و فسفود ..الان ۱۳۰هزار خوراکی خ ...

من قبلا باباش میبردش فروشگاه میگفت بردار اینم تاا دلش مبخواست بر میداش حالا دیگه ترسوندمش  تو هم عکس و فیلم نشونش بده ک این چیزا کوتاهی قد میاره 

راستی دیروز ی دکتری تو برنامه درباره افرایش قد میگفت بچه باید در هفته 10 تا تخم مرغ بخوره بدنش نیاز داره. روزی 3 4 لیوان شیر. بعد بقیه پروتیین ها 

یعنی روزی 2 تا تخم مرغ میشه..  عجیب بود برام

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه بد غذا هم ادم دیوانه میکنه.. براش غذا کشیدم دیروز گفت مامان خوردم یکمش موند. سرش گذاشت زفت دیدم ...

وقتی در کنارش مغزیجات و چیزای مفید میخوره هیچ اشکالی نداره به نظرم ..من اگه برای دخترم نیم کیلو پسته بخرم یه گوشه میشینه همشو میخوره دیگه تا یه مدت نداره بخوره ..ولی من کلا خسته شدم از بخور نخور یه مدته حتی کشک هم نمیدمش فقط قرص کلسیم بقیه چیزایی که میخوره مضررررر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مهرسا سال دیگه این موقع تکلیف دختر منم مشخص شده هم پریودی هم قدش هم خوشحالم هم استرس دارم هم د ...

اره واقعا من دلم میخواد همین 1 سال بگذره زودتر قد بکشه. تمام شه بره خستم کره 😅

خدا کنه دخترت با قد خوب پریود بشه. قدش بلند بشه 

من قبلا باباش میبردش فروشگاه میگفت بردار اینم تاا دلش مبخواست بر میداش حالا دیگه ترسوندمش تو هم عکس ...

دختر من شاید دو یا سه ماه هست لب به تخم مرغ نزده باورت میشه ...شیر و ماست نمی‌دونم کی خورده فقط کشک اونم اتاقش رو تمیز کردم هرچی به زور گذاشتم دهنش تو اتاقش قایم کرده بود

وقتی در کنارش مغزیجات و چیزای مفید میخوره هیچ اشکالی نداره به نظرم ..من اگه برای دخترم نیم کیلو پسته ...

منم بخدا همینه فکر میکنه مثلا بادام ناهارش. میشنه مبخوره تا سیر میشه دیگه چیزی نمیخوره

باید قند و چربی بدنش پایین بیاری تا قد بکشه و زود پریود نشه قند بالا خیلی بد

2 ساعت قبل خوابیدن ک اصلا مواد قندی نخوره و شکمش پر نباشه ک بخوابه 

دختر من شاید دو یا سه ماه هست لب به تخم مرغ نزده باورت میشه ...شیر و ماست نمی‌دونم کی خورده فقط کشک ...

نمیدونم چقدر درست میگفت  ولی  برا رشد قد گفت این دوتا چیز مفید اول لبنیات بعد تخم مرغ 

نی شیر براش بخر بزار تو شیر ک مزه ش عوض بشه.  ماست هم اگ بخوره خوبه 

منم بخدا همینه فکر میکنه مثلا بادام ناهارش. میشنه مبخوره تا سیر میشه دیگه چیزی نمیخورهباید قند و چرب ...

گفتم اگه چاق تر بشی باید هر شب آمپول هورمون رشد بزنی ..دیروز بعد سه هفته رفت باشگاه کم آورد اخراش دیگه نشست 

گفتم اگه چاق تر بشی باید هر شب آمپول هورمون رشد بزنی ..دیروز بعد سه هفته رفت باشگاه کم آورد اخراش دی ...

اخی عزیزم  این خیلی تنبل شده دیگه 😍 حداقل ورزش کنه همون تنقلاتی ک خورده چربی و قندش بسوزونه 

باور کن ورزش معجزه میکنه. پسر عمو شوهرم طلاق گرفته دخترش با. باباش زندگی مبکنه  این بچه از کلاس سوم میره دومیدانی. حتی زمستان و پاییز هم میره. کلاس پنجم ی ذره بگی سینه داره. ها  اصلا نداره صاف صاف  گفتم ببین مهرسا از کی در آورده..  بعد همش پا ماهواره و گوشی نشسته همه چی هم میدونه.  الان دیدمش قدش بلند شده. یکم از مهرسا کوتاه تر ولی اصلا بلوغ ش شروع نشده  بخاطر ورزش زیاد 

اخی عزیزم این خیلی تنبل شده دیگه 😍 حداقل ورزش کنه همون تنقلاتی ک خورده چربی و قندش بسوزونه باور کن ...

بله ورزش عالیه من دوساله میبرمش امسال نمی‌دونم چرا تنبلی کردم البته مدرسه و ورزشش باهم یه تایمن بخاطر اون تنبل شدم جای دیگه نبردم

بله ورزش عالیه من دوساله میبرمش امسال نمی‌دونم چرا تنبلی کردم البته مدرسه و ورزشش باهم یه تایمن بخاط ...

منم انقد کلاس خصوصی ریاضی میره ک دیگه ن ورزش ن زبان هیچ کدوم نرفت. ششم خییییلی سخت. ریاضیش وحشتناک 

من قبلا باباش میبردش فروشگاه میگفت بردار اینم تاا دلش مبخواست بر میداش حالا دیگه ترسوندمش تو هم عکس ...

دکتر دخترم گفت روزی یک عدد تخم مرغ بخوره ولی دکتر طب سنتی گفت برا کبدش ضرر داره و کبدش تو فشار میوفته منم سعی می کنم یه روز در میون تخم مرغ محلی بدم 

نمیدونم چقدر درست میگفت ولی برا رشد قد گفت این دوتا چیز مفید اول لبنیات بعد تخم مرغ نی شیر براش بخ ...

این واقعا تاثیر داره عالیه لبنیات و تخم مرغ و شیر و پودر سنجد من تاثیرشو دیدم

گفتم اگه چاق تر بشی باید هر شب آمپول هورمون رشد بزنی ..دیروز بعد سه هفته رفت باشگاه کم آورد اخراش دی ...

ببین عزیزم وزن دختر منم زیاد بود ولی الان داره کنترلش می کنه نمی دونم تا چه حد تاثیر داره ولی چند جا خوندم روزی ۱۴عدد برنج ناشتا هم باعث افزایش قد میشه هم باعث کاهش وزن و من الان یه ماهی میشه اینو امتحان می کنم می تونی تو نت یه سرچ بزنید