2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006853 بازدید | 15380 پست
ببرش سونوشو یه دکتر دیگه ببینه

دو تا دکتر غدد دیدن دومی گفت نگران نباش تحت نظر باش اگر علایم بلوغ داشت  دارو میدیم کنترل بشه ولی،فعلا نگران نباش. ولی من خیلی میترسم. شما تجربه اشو نداشتید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلوغ زودرس داشته؟سن استخوانیش که اگر ۹ سال باشه که عالیه با توجه به قدش

بله عزیزم بلوغ زودرس داره از ۸:۳۰سالگی سینش جوونه زد ۹سالگی بردم دکتر و آمپول تجویز کرد

در مورد سن استخوانی هم نمی دونم کدومش درسته ولی یا عکسایی که خانوما تا حالا که فرستادن مقایسه می کنم فک نکنم ۱۱باشه فک کنم زیادم باشه همون ۱۰ساله نمی دونم شایدم اشتباه می کنم

نگران نباش دخترت شرایط ش خیلی شبیه مهرسا سمن بعد قطع امپول تا پریود 8 سانت رشد کرد دختر شما هم حتما ...

خدا رو هزار مرتبه شکر که شما از آمپول راضی هستین

ممنون که به ما  مامانای نگران  دلگرمی می‌دین  

راستی عزیزم به نظر من از بهار مهرسا جان رو حجامت قد هم ببر بی تاثیر نیست انشاالله که بیشتر قد بکشه

منم از وقتی پریود شده کل تاپیک ها زیر رو کردم اتفاقا چند تا مورد دیدم بعد امپول با قد 153 پریود شد ا ...

چه خوب با این حرفتون منم امیدوار شدم 😍

آره به نظر منم کاش ما مامانا که شرایطمون مثل همه بیشتر همدیگرو درک کنیم و حالا که تجربه بدست می‌آوریم چقدر خوبه که بعدها بتونیم به یکی مثل خودمون کمک کنیم

شرایط دخترتون عالیه قدشم خوبه آمپول چرا ؟؟

دکتر گفت بلوغ زودرس داره و اگه آمپول نزنه تا یکسال آینده پریود میشه اتفاقا قدش تو دوماه ثابت موند ولی بعد تزریق آمپول شروع به رشد کرد و اینکه با اینکه سنش ۹سال بود دکتر گفت ین استخوانی ۱۱سال هست و گفت دکتر رادیولوژی از سن استخوانی هیچی نمی فهمه من کارم اینه 

عزمزمه آخه تو سونو نوشته فولیکول بالغ. میگن وقتی بالغ باشه تو سونو دیده میشه وقتی بالغ نباشه میکرو ه ...

عزیزم به نظر من به دکتر دیگه نشون بده چون دختر من که بلوغ زودرس داره و دکتر گفت تا یکسال آینده پریود میشه توی سونو اصلا فولیکول نداشت 

نه اینطور نیست حتما خیلی دیر شروع کرده به درمان الیته نیاید انظار بی جا هم داشته باشیم سرچ کردم مقال ...

عزیز جان من منظورم ضد بلوغ بود من اصلا در مورد هورمون رشد چیز زیادی نمی دونم 

خودم چند وقت پیش گرفتم ۱۴۷بود فک کنم امروز اشتباه گرفتن ولی باز مقاومت میکنم تا عید قدش رو نمی‌گیرم

به نظر من این ماه قرص رو قطع کن شربت بده چون یه مدت که یه مدل قرص یا شربت رو که می خورن بدنشون عادت می کنه بهش و رشد نمی کنن یه ماه شربت بده بعد دوباره قرص رو شروع کن