2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007783 بازدید | 15399 پست
دخترتون الان چند سالشه قدش چنده؟چند ماهه براش آمپول میزنی؟

۹سال و چهار ماهشه با قد ۱۴۳ و سن استخوانی که رادیولوژی نوشته همون ۹سال و دکترش گفت ۱۱سال هست

دیروز سومین امپولش رو زدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چوب خدا صدا نداره منم منتظرم این بلا سر دختر دوستم بیاد خیلی دخترم رو مسخره کرد من این موضوع ر ...

به نظر من باید به هیچ کس نگیم منم متاسفانه فقط به مادرم گفتن اونم استرسش ۱۰۰۰برابر من شده و ناخودآگاه این استرس به من منتقل میشه و من بیشتر اذیت میشم منم آخرش گفتم دکتر گفته تا عید بزن بعد قطع کن

منم همین فکرا رو میکنم حس میکنم اگه آمپول نمیزدم الان قدش بلندتر بود

من که آمپول نزدم دخترامون همقدن.البته فک کنم دختر شما یک سانت بلندتره.دختر من ۱۴۶ هست یا ۱۴۶/۵ 

متولد آذر ۹۳ 

قدر مادر ۱۵۷ یا ۱۵۸

قد پدر ۱۸۶

از نظر من که قدت متوسط و خوبهمهرساجان هم از شما بلند تر میشه حالا میبینی☺️

همین که از من رد کنه خوبه فعلا 1و نیم سانت کوچیک تر 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اصلا نذار و نشون بده که ناراحت شدی چون اگر عادت کنن دخترت رو هم با قد 162 163 هم مسخره میکنن آخه 175 ...

نه من که جوابشون میدم عمرا ساکتبشم ولی دیگه ادم دلش میشکنه ناخودآگاه روی اون موضوع حساس میشی. برادر شوهرم 190 و خورده ای. فقط شوهر من ک قدش از همه کوچیک تر 178  بهش میگن کوتاه

ای خدا اینم به نگرانی هام اضافه شد😭

نگران نباش دخترت شرایط ش خیلی شبیه مهرسا س

من بعد قطع امپول تا پریود 8 سانت رشد کرد  دختر شما هم حتما رشد. میکنه شاید هم بیشتر 

جون اوایل ش نمیدونستم بدنش کمبود زینک داره اصلا رشد نکرد چندماه  ثابت بود

آخه می دونی چون شرایط بچه های ما یه جوریه انگار کلا با بقیه فرق داره هم بلوغ زودرس دارن هم آمپول زدی ...

منم از وقتی پریود شده کل تاپیک ها زیر رو کردم اتفاقا چند تا مورد دیدم بعد امپول با قد 153 پریود شد الان 163 خیلی خوشخال شدم و امیدوار

خیلی ها هم اصلا جواب نمیدن با اینکه کاربری شون فعال نمیدونم چرا. یادشون نمیاد خودشون هم ی زمانی دغدغه الان ما رو داشتن

منم از وقتی پریود شده کل تاپیک ها زیر رو کردم اتفاقا چند تا مورد دیدم بعد امپول با قد 153 پریود شد ا ...

مامان مهرسا من دختر برادرم خیلی زود پریود شد ۱۰سال اینطرفا بود ولی قدش همچنان داره رشد میکنه الان ک ۱۷سالش داره تموم میشه قد ۱۷۵سانت هست ماشالله البته مادر و پدرش هم قد بلند هستن

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

دختر منم 9 سال هفت ماهش موی زاید دراورده تو ناحیه شرمگاهی ولی اندازه زیادی نیس منم دوبار بردم تراکم ...

سن بلوغ دختر از ۹ سالگی هست دیگه 

من کلاس پنجم سینه هام رشد کرد و تا ۱۲ سالگی حسابی تغییر کردم جسمی هورمونی

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

عزیزم این بین تا زمانش تموم نشده ازت خواهش میکنم شروع کن همزمان ببر دکتر تغذیه شاید بتونی سه سانت بهش اضافه کنی تو مادر خوبی هستی پس براش کم نذار همونجور که تاحالا براش تلاش کردی

دکتر تغذیه داروهای لازم برای استخوان رو میده و کارش رو خوب بلده 

منم مشکل قد دارم واسه بچه هام خیلی کم رشد میکردند ولی دخترو پسرم ۱۲سال و ۱۰ساله اند زیر نظر دکتر تغذیه دارند میاد بالا من تقریبا یکسال ‌نیمه میبرم و قبلش میبردم دکتر غدد ولی بیفایده 

الان تو یکسال و نیم هرکدوم ۷تا۸سانت رشد کردن 

ولی شما در کنار دکتر غدد دکتر تغذیه هم ببر  

تلاشتو بکن مطنئن باش تو این فاصله سه یا چهارسانت میتونی بیشترش کنی که اونم عالیه 

خواهش میکنم زودتر بجنب تا دیر نشده