2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007783 بازدید | 15399 پست
ن دختر من با وزن ۲۱ کیلو بلوغ ش شروع شد این بیشتر حرصم میداد اخه من همیشه رو وزنش غصه میخوردم دلخوشی ...

نکران نباش و توکل به خدا، من کلاس پنجم بودم پریود شدم، و بلوغ کامل، اما الان قدم ۱۶۲ هست، خوبه که مراقب سلامتیش باشید اما خوشبختی و موفقیت به ۱۰ سانتی متر قد بلند و کوتاه نیست، مراقب باشید دخترتون حساس نشه و اعتماد به نفس‌ خوبی داشته باشه

نکران نباش و توکل به خدا، من کلاس پنجم بودم پریود شدم، و بلوغ کامل، اما الان قدم ۱۶۲ هست، خوبه که مر ...

عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بود

دخترم قدش 153پریود شده یک ماهه یعنی چقدر رشد میکنه?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا این دکتر نادان هرچی گفتم مکمل نیاز هست گفت نهفقط اهن و دیخودم سرخود بهش کلسیم میدمزینک هم که ...

عزیزم مگه آرژنین باعث میشه صفحات رشد زودتر بسته بشه ؟ 

این حرف رو دکتر گفته ؟ الان برا ۴ ماه دختر منم باید مصرف کن پودر پدیاموند که آرژنین بالایی داره برا تحریک هورمون رشد 

آخه آرژنین استروژن نداره که چرا باید صفحات زودتر بسته بشه ؟

به نظرتون برای دختر من تجویز نمیشه؟؟تو این دو سال ۱۴سانت کشیده با آمپول بلوغ

به نظر من سالی 7 سانت خیلی خوبه اگه ببینن صفحات رشد داره بسته میشه هورمون رشد شروع میکنن با حدس و گمان جلو نرو یه عکس از مچ دستش بگیر تا سن استخوانی مشخص بشه

سلام این فولیکول ها ک بالغ نیستن نوزاد هم حای فولیکول داره. دختر من قبل پریود سنو بردم فویلیکول 19 د ...

عزمزمه آخه تو سونو نوشته فولیکول بالغ. میگن وقتی بالغ باشه تو سونو دیده میشه وقتی بالغ نباشه میکرو هستش و تو سونو دیده نمیشه. دختر شما اون زمان که فولیکول بالغ داشت چند سالش بود دختر من ۵ ساله و هفت ماهشه 😭

پس معلوم میشه ژنتیک حرف اول و آخر رو می زنم🤔

نه اینطور نیست حتما خیلی دیر شروع کرده به درمان الیته نیاید انظار بی جا هم داشته باشیم سرچ کردم مقاله های خارجی و ایرانی همه جا نوشتن 5 تا 6 سانت میتونه به قد نهایی اضافه کنه هورمون رشد

منم همین فکرا رو میکنم حس میکنم اگه آمپول نمیزدم الان قدش بلندتر بود

بچه ها این فکر ها رو نکنید بچه های ما که متوجه مشکلشون شدیم امکان نداره بدون درمان قد بلند میشدن من همه تاپیک های نی نی سایت و نظرات مردم تو مطب ها و مقاله ها خوندم همه کسایی به نه نوعی درگیر بودین یک دفعه قد بلند نشدن به صورت طبیعی

عزیزم بهترین کار اینکه ببری پیش یه دکتر غدد دیگه ای که قشنگ سونو رو‌ نگاه کنه و بررسی کنه ، شاید تو ...

عزیرم پیش یک غدد دیگه هم بردم دکتر پورمعتبد، ولی کلا دکترهای غدد وقتی می‌بینند با یکی دیگه رفتی جلو حالا برای مشاوره اومدی زیاد دقیق جواب نمیدن، دکتر پورمعتبد گفتند شاید کیست باشه بعدا دفع میشه. گفت اگر علایم بلوغ داشت اون موقع توقف رشد میدیم الان هورمون رشد بزن. آزمایش های هورمونی چیا هست فاکتورهاش؟ منظورتون همون آزمایش ۴ مرحله ای هست، اونو انجام دادم که هورمون رشد اصلا تولید نمی‌کرد دخترم باید حداقلش ۷ باشه ولی برای دخترم ۲ بود.