2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007783 بازدید | 15399 پست
غروب خواهر زادم قدش رو گرفت گفت ۱۴۶😱😱😱😱نمی‌دونم درست گرفت یا نه ..البته خودم همیشه صبح میگیرم طب ...

حدودا 6 ماه دیگه باید ضد توقف بزنید تا برسه به 150 سه ماهه میزنی یا یک ماهه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا 6 ماه دیگه باید ضد توقف بزنید تا برسه به 150 سه ماهه میزنی یا یک ماهه؟

خودم چند وقت پیش گرفتم ۱۴۷بود فک کنم امروز اشتباه گرفتن ولی باز مقاومت میکنم تا عید قدش رو نمی‌گیرم 

چرا بردیش سونو?

قبلا نوشته بودم باز کپی کردم اینجا فرستادم براتون 

دوستان سلام وقت بخیر، من برای پسر ۱۲ ساله ام یک ساله واریوپپتیل برای متوقف کردن میزنم و رشد استخوانی اش دو سال جلو تر هست و قرار کمکی هورمون رشد رو هم شروع کنم از هفته بعد. و دخترم ۵ سال و نیم هست هورمون رشد آزمایش داد خیلی کم تزریق می‌کرد و نیاز به آمپول هورمون رشد داره. خیلی جثه ریز و کوچیکی داره مثل بچه های سه ساله اس. ولی چند روز پیش یک کوچولو احساس کردم عفونت التهاب داره بردم اطفال سونو رحم و تخمدان نوشت، و حالا تو سونو گفته فولیکول بالغ ۱۰ میل یک عدد، سه تا شش میل و دو تا ۴ میل داره، بردم دکتر غدد اطفالشون. کلی منو دعوا کرد که چرا بردی سونو و نیازی نبوده. خلاصه حتی برگه سونو رو نگاه هم نکرد. با دکتر اطفال صحبت کردم میگه شاید فولیکول بالغ نیست و کیست باشه. خلاصه من دارم خل میشم، چرا دختر ۵ ساله بابد فولیکول بالغ داشته باشه. لطفا اگر براتون پیش اومده به منم بگید. البته من از بلوغ زودرس مطمئنم چون دکتر معاینه اش کرد گفت علایم نداره ولی نگرانیم اینه که بیماری دیگه ای نباشه یا اشتباهی گفته باشند فولیکول، یک چیز دیگه باشه. دو تا هم سونوگرافی بردم. خواهشا اگر مورد مشابه داشتید اینجا بنویسید.

کمبود هورمون ندارهدخترم ۸ ساله بود که موهای یکی از زیربغلش دراومدقدش ۱۳۰ وزن ۳۵بردم متخصص غذد تمام ا ...

عزیزم قد دخترتون که خیلی خوبه احتمالا تو بلوغ جهش خوبی داشته باشه مگر اینکه مثل دختر من کم شانسی بیاره که اینم یه استثنا هست من تا حالا کسی را ندیدم تو بلوغ جهش نداشته باشه بعضی ها سالی ۸ سانت بعضی ها هم سالی ده سانت هم رشد میکنن 

سن استخوانی هم که میگید از پارسال تا امسال یک سال رفته جلو 

عزیزم قد دخترتون که خیلی خوبه احتمالا تو بلوغ جهش خوبی داشته باشه مگر اینکه مثل دختر من کم شانسی بیا ...

سلام عزیرم

همینجا یکی از دوستان گفتن برای سن استخوانی دخترت که ۱۲ سال هست باید ۱۴۲ میشد

دکتر دومش که کاملا ناامیدم کرد و گفت دعا کن ۱۵۰ بشه