2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008051 بازدید | 15400 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارضی براتون نداشت؟الان چند سالتونه؟

سلام عزیزم

دیگه به عوارض فکر نکن.  اگه قد دخترت بلند شده خیالت راحت. دکتر زندیه که خیلی معروفه و با سواد به دوستم گفته بود بلوغ دخترتو عقب بنداز. گفتا بود عوارض داره؟ دکتر گفته بود نه فقط دیرتر پریود میشه همین!

نگران نباش اصلا

البته درکت میکنم منم مثل خودت فکر و خیال زیاد میکنم . ترس من الان از بالا رفتن سن استخوانیه‌ ولی توکلمون باید به خدا باشه

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

شما رو خودت مسلط باش، دخترتون رو اینطوری میترسونی... خیلیا تو ۹سالکی پریود میشن... اینقدر بردی دکتر ...

چرا حق داره استرس داشته باشه ترس اینکه بچش زودتر از حد موعد پریود بشه، قدش کوتاه بمونه 

Tunnel Vision                                                                 

سلام عزیزمدیگه به عوارض فکر نکن. اگه قد دخترت بلند شده خیالت راحت. دکتر زندیه که خیلی معروفه و با س ...

دقیقا الان منم تنها نگرانی اینه که سن استخوانی بالاتر نره و رشدی قدی ،معقولی داشته باشن، دیگه به عوارض امپول فکر نمی‌کنم، چون هرچی بیشتر فکر کنم بیشتر استرس میگیرم ،سپردم به خدا 

دقیقا الان منم تنها نگرانی اینه که سن استخوانی بالاتر نره و رشدی قدی ،معقولی داشته باشن، دیگه به عوا ...

انشالله که سن استخوانی بالا نمیره 

اگر پریود نشده بود نگران نباشید. من تو این مدت تجربه های زیادی خوندم. کسایی که قبل پریود ضد بلوغ زدن قدبلند شدن. منم نگرانم چون دخترم پریود شد بعد زدم

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلام عزیزمدیگه به عوارض فکر نکن. اگه قد دخترت بلند شده خیالت راحت. دکتر زندیه که خیلی معروفه و با س ...

سلام عزیزم فعلا که قدش کمه ۱۵۲ البته خودم نگرفتم چهار ماهه .‌پریودم نشده نمی‌دونم دیگه چقدر میشه 

سلام عزیزم فعلا که قدش کمه ۱۵۲ البته خودم نگرفتم چهار ماهه .‌پریودم نشده نمی‌دونم دیگه چقدر میشه

ماشالله 

پریودم که نشده خیالت راحت‌. الان دوستای دختر من با ۱۵۲ پریود شدن خیلیم اوکین

دیگه بیشتر مراقب خودت باش و به این قضیه اصلا فکر نکن. 

انشالله که سن استخوانی بالا نمیره اگر پریود نشده بود نگران نباشید. من تو این مدت تجربه های زیادی خون ...

من دخترم سنش کمه ،ولی سن استخوانی بالاست ،،یک سال ونیم امپول جلوگیری از بلوغ میزنه ،،الان یک ماهه هورمون‌ رشد هم شروع کرده ،،پریود نشده،،،

انشالله که سن استخوانی بالا نمیره اگر پریود نشده بود نگران نباشید. من تو این مدت تجربه های زیادی خون ...

دختر من ، الان ۹سال و ۹ماهش هست ، از ۸سال و سه ماهگی، با علائم بوی عرق و موی زیر بغل بردم برای چکاپ ،اصلا جوانه سینه نداشت ،دکتر گفت احتمالا بلوغ کاذب باشه، ولی ازمایش و سنو دادم و عکس مچ دست گرفت، خودشم خیلی تعجب کرد ،گفت سن استخوانی بالا هست اون موقع گفت ۱۱سال هست ،یعنی همون لحظه  من خو استم سکته کنم ، شروع کردیم امپول جلوگیری از بلوغ، واریو پپتیل هر ۲۸ روز یکبار زدم برای اینکه سن استخوانی بالاتره نره ،والان بعد یک سال ونیم یک ماهه امپول هورمون رشد هم شروع کردم ،توکل به خدا ببینیم چی میشه

ماشالله پریودم که نشده خیالت راحت‌. الان دوستای دختر من با ۱۵۲ پریود شدن خیلیم اوکیندیگه بیشتر مراقب ...

ممنون عزیزم..نه زیاد ذهنم درگیرش نیست فقط کامنت اون دختر خانم رو دیدم گفتم بپرسم عوارض داشته یا نه

دختر من ، الان ۹سال و ۹ماهش هست ، از ۸سال و سه ماهگی، با علائم بوی عرق و موی زیر بغل بردم برای چکاپ ...

خوب شانس آوردین. بالا نمیره سن استخوانی

منم میگم کاش دخترم بلوغ زودرس داشت زودتر آمپول میزدیم. همه چی طبیعی بود تا یکدفعه پریود شد. دکترشم تعجب کرد. الان نزدیک  ۱۱ سالشه تازه شروع کردیم

امیدوارم جواب بده

انشالله دختر شما هم هم سلامت باشه و هم قد بلند بشه