2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007501 بازدید | 15394 پست
بله عزیزم بلوغ زودرس داره از ۸:۳۰سالگی سینش جوونه زد ۹سالگی بردم دکتر و آمپول تجویز کرددر مورد سن اس ...

اگر دوست داشتی بفرست

من عکس سن استخوانی دخترم وقتی ۱۱ و ۱۲ بود دارم میتونم کم و بیش متوحه بشم

دکترا خودشونم از روی اطلسی که دارن چک میکنن واگرنه علم تشخیصش فقط با متخصص های رادیولوژی هست

عزیز جان من منظورم ضد بلوغ بود من اصلا در مورد هورمون رشد چیز زیادی نمی دونم

خوب منم همین میگم چند روزه ضد توقف بدون هورمون رشد باعث افزایش قد نمیشه زیاد فقط پریودی میندازه عقب من با کلی آدم تو مطب ها حرف زدم و با خود دکتر اگرم اول ضد بلوغ تنها باشه سال آخر هورمون رشد برای افزایش بهتر قد  اضافه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا نوشته بودم باز کپی کردم اینجا فرستادم براتون دوستان سلام وقت بخیر، من برای پسر ۱۲ ساله ام یک سا ...

ببخشید عزیزم میشه در مورد علایم بلوغ پسر ها و اینکه ۱۱سالگی قدش چقدر بود بفرمایید 

من یه پسر دارم ۱۱ساله یه مدته رو اونم حساس شدم 

اگر دوست داشتی بفرستمن عکس سن استخوانی دخترم وقتی ۱۱ و ۱۲ بود دارم میتونم کم و بیش متوحه بشمدکترا خو ...

بله عزیزم فردا حتما می فرستم شما هم نظر بدین 

ببخشید الان شبه عکس خوب مشخص نمیشه

خانماکسی میدونه اگه تاچه قدی بچه هاپریودبشن ،قدشون حداقل ۱۶۰میشه؟من باقد۱۵۰پریودبشن تا۱۶۰قدمیکشن؟

به نظرم هیچ کس نمی تونه قطعی نظر بده چون ژنتیک و سن استخوانی و تغذیه و خواب و خیلی عوامل دیگه تو رشد قد تاثیر داره و برای هر کسی متفاوته

نه اون ۴ مرحله ای مربوط به هورمون رشد ، منظورم LHFsh, استرادیول

پس چرا برای دختر من هیچکدوم شون ننوشتند یعنی نیاز نداشته؟ البته خیلی خیلی بچه اس دخترم. فقط این فولیکول ها استرس داده به من.

عزیزم به نظر من به دکتر دیگه نشون بده چون دختر من که بلوغ زودرس داره و دکتر گفت تا یکسال آینده پریود ...

والا ذهنم خیلی درگیرشه، میخوام ببرم یک زنان جوابها رو ببینه، و کم کاری تیروئید و پرولاکتین رو هم چک کنم، دادم دکتر نوشته براش. ولی Lh، FSH ، استرادیول ننوشت. بعد ماه بعد ببرم یک سونو اطفال دکتر مهدیزاه تو میرزای شیرازی و یک دکتر غدد دیگه پیدا کنم. خیلی سردرگمی. نگرانم نکنه چیز بدی باشه خدای نکرده و فولیکول نباشه. دختر من اصلا علایم بلوغ نداره خیلی ریزه عینه بچه سه ساله اس. عکس سن استخوانی شم خیلی کم بود.

عکس سن استخوانی دخترمو فرستادم لطفا اگرمتوجه میشید بهم بگید تو ریپورت ۵ سال بود و سن واقعی دختران هم ۵ سال و هفت ماه. هیچ علایم بلوغ نداره، فقط هورمون رشدش خیلی کم بود دکتر گفت آمپول باید شروع کنه )آمپول هورمون رشد ولی توقف نه( و اینکه فقط،تو سونو فولیکول بالغ ۱۰ میل داشت که از این نگرانم خیلی

عکس سن استخوانی دخترمو فرستادم لطفا اگرمتوجه میشید بهم بگید تو ریپورت ۵ سال بود و سن واقعی دختران هم ...

این عکس خیلی جای رشد داره  سنش خیلی کمه هنوز بعضی استخونهاش تشکیل نشده