2777
2789
عنوان

با شوهری که دست بزن داره و امروز کتکم زده چجور برخورد کنم ؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20137 بازدید | 147 پست
بزار بیاد اما باهاش حرف نزن سر فرصت راجع به زندگيت تصمیم بگیر من نمیدونم مشکلت تا چه حد بچه داری ی ...

بارها بی محلی کردم ولی جواب نمیده ابن بار در خونرو قفل کردم

خودم خیانت دیدم نامزد بودم زدم بهم اونم قابل بخشش نبود چون بازم اینکارو تکرار میکرد توبه گرگه مرگه ک ...

همه رابطه ها رو باید دوطرفه دید  مخصوصا زن و شوهری رو    

نمیشه با دونستن یه طرف ماجرا واسشون نسخه پیچید  مخصوصا طلاق

خدایا شکرت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف هیچسکو گوش نده کسی ک میگه طلاق بگیر مطمعن باش زندگی خودش نالود شدس همرو به این راه میکشونه.....

منم شرایط تورو چن وقت پیش داشتم....

برو همراش اماده شو اما خیلی سرسنگین رفتار کن....پیش جمع هرکی احترام شوهرتو نگه دار خوب باش جلو بقیه باهاش بد نحرف نزار همه بفهمن ک مشکل دارین دشمنن خوشحال میشن.....اما تو تنهایی باهاش خیلی سرد باش تازمانی ک ازت عذر خواهی درست و درمون نکرد سنگنین تاکن

برای سلامتی تو دلیم دعا کنین

قفل کردن در خونه درست نیست .... چون مجبوری در را باز کنی و به خودت بیشتر استرس وارد میشه و تنش و اعصاب خوردی و کدورت بینتون بیشتر... فکر عاقلانه کن 

نه درو قفل نکن مردا اکثرا توی این جور مواقع یه حسی دارن که با کوچیک ترین چیز یه دعوای بزرگ تر راه میندازن بزار بیاد خونه ولی بهش محل نده

خب بگو چرا کتکت زده نگو حتما یکاری کردی که زدتت..این فقط اینومیرسونه که حقته کتک خوردی 

چه ربطی داره  این  نتیجه گیری خودت بوده    نه فکر و برداشت من  

وقتی مردی تو دعوا بازم ب زنش گفته بیا بریم میزی که دیدی رو بیارم     حتما اونقدرا  هم دیوونه نیست ک بی دلیل بزنه     منم دلیلشو پرسیدم  

خدایا شکرت. 
عزیزم بعضی چیزا توجیه نداره کتک خیانت بد دلی حالا با یه روانشناس حسابی حرف بزنید متوجه حرف من میشید

والا شما هم برو به روانشناست بگو   اصلا بگو دوستم گفته شوهرم کتکم زده  منم بدون اینکه دلیلشو بپرسم فقط بهش گفتم برو طلاق بگیر   ببین نظر اون چیه 

خدایا شکرت. 
والا شما هم برو به روانشناست بگو   اصلا بگو دوستم گفته شوهرم کتکم زده  منم بدون اینکه دلیل ...

خخخخ منم اعصابم خورد شد زرتی گفت طلاق معمولا اونایی ک کمبود دارن اینو میگن

برای سلامتی تو دلیم دعا کنین
حرف هیچسکو گوش نده کسی ک میگه طلاق بگیر مطمعن باش زندگی خودش نالود شدس همرو به این راه میکشونه..... ...

من برا مردی که معتاده میگم اگر اعتیادش توهم اور نباشه خطرناک نیست ترک کنه طلاق نگیر اما کسی که زنشو کتک میزنه یا خیانت میکنه هیچوقت ادم نمیشه چه با سرسنگینی چه با محبت چه با مشاوره با هیچ چی مگه اینکه چندتا قرص ارامبخش بدن طرف و لال کن اروم کنن وحشی بازی درنیاره 

منم خداروشکر شوهرم خوبه زندگیم نابود شده نیست خانم محترم کسی هم ب این راه طلاق نمیکشونم درضمن مردیکه زنشو میزنه حتی نمیاد از دلشم دربیاره اونشم فقط بخاطر اینکه زنش گفته دنبال رفیقت نرو جوری بزنه چشم زنش تار ببینه این دیگه اسمش زندگی نیست منم گفتم راهی جز طلاق ب ذهنم نمیرسه و چون این خانمم میگه نمیتونه بره نظری براش ندارم

والا شما هم برو به روانشناست بگو   اصلا بگو دوستم گفته شوهرم کتکم زده  منم بدون اینکه دلیل ...

عزیزم من در نهایت بهشون گفتم برن مشاوره و به یک بزرگتر مورد اعتماد بگن که بینشونو درست کنه و دیگه شاهد این ماجرا نباشن من اشتباه کردم عذر میخوام