2777
2789
عنوان

مامانا به کمکتون نیاز دارم

182 بازدید | 32 پست

سلام پسر من ۷ ماهش تموم شده . خواهر شوهرم دوتا بچشو از هفت ماهگی دوساعت یبار میبرد سرویس جفتشون تو یکسال و سه ماهگی از پوشک گرفت راحتتتت . اصلنم استرسی نشدن ولی تو پیجای اینستا همش میگن تا چهارسال اصلا نباید به بچه فشار بیارید تجربتون در این مورد چیه ممنون

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرت کار خوبی نکرده چه خبره اینهمه عجله؟از کجا میدونی اون بچه استرسی نشده.عقلم خوب چیزیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

دختر منم اصلا اجازه نمی‌داد پوشکش کنم

یه سالگی، خودش همراه خواهرش میرفت سرویس و کم کم یاد گرفت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یعنی چی به بچه فشار نیاری دیگه خیلی دیر باید یک سال و نیم از پوشک بگیریش یعنی خنگ و تنبل میشه

کدوم منبع گفته خنگ میشه؟

یعنی چی به بچه فشار نیاری دیگه خیلی دیر باید یک سال و نیم از پوشک بگیریش یعنی خنگ و تنبل میشه

دقیقا خواهر خودم تا سه سالگی گفت استرس به بچه وارد نکنم بچش تا پنج سالگی پوشک شد 😑الانم شش سالشه بلد نیست خودش تنها پی پی کنه

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

منم بچه کوچیک دارم استرس بهش نمیدم خواهرمم بچش سه سالشه همکاری نمیکنه

باید بچه اول امادگی نشون بده

خواهرشوهرت کار خوبی نکرده چه خبره اینهمه عجله؟از کجا میدونی اون بچه استرسی نشده.عقلم خوب چیزیه

خب بچه هاشو میبینم خیلی راحت میگن جیش داریم یا پی پی داریم . 

یه درصد احتمال بده بچه اذیت بشه،  استرس بهش وارد بشه تا چند سال شب ادراری و نگهداشتن پی پی داشته باشه و...

نگو بچه های اون استرس نگرفتن، مگه هرکس که فست فود میخوره دور از جون سرطان میگیره، یا هرکسی شیرینی زیاد میخوره دیابت میگیره

دختر منم اصلا اجازه نمی‌داد پوشکش کنمیه سالگی، خودش همراه خواهرش میرفت سرویس و کم کم یاد گرفت

وای چ خوب 

یه درصد احتمال بده بچه اذیت بشه، استرس بهش وارد بشه تا چند سال شب ادراری و نگهداشتن پی پی داشته باش ...

یعنی وایسم تا کی ؟