2777
2789
عنوان

با شوهری که دست بزن داره و امروز کتکم زده چجور برخورد کنم ؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20030 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاتون همش درسته ولی خیلی ها هستن که از حیوان حیوان ترن شوهر من چون قبلاً تو پزشکی قانونی بوده تا س ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم خداکمکت کنه😔

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
عزیز دل شما فقط بیست سالته  صبر کن ده سال زندگی مشترک داشته باشی  میفمی هر عملی یه عکس عمل ...

خواهره گلم بچه ها منظور حرف شمارو فهمیدن

خلاصه کلامشون اینه که این خانوم هر کاری کرده باشه هر اشتباهی انجام داده شوهرش نباید کتکش میزد 

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.
بهترین کارو کردی اینو منی میگم که دارم میسوزم می‌سازم 

ببین وقتی هنوز پای بچه در کار نیست دیدی طرفت آدم نیست جدا بشو وقتی سنت کمه میتونی دوباره شروع کنی من اشتباه مردم با اینکه از اول دوران عقد دست بزن داشت باهاش موندم البته همیشه اظهار پشیمونی میکرد گریه میکرد می‌گفت دیگه این کارو نمیکنم و می‌گفت خیلی دوستت دارم منم خوب چون دوسش داشتم همیشه میبخشدیم اونم با یک هدیه جبران میکرد سادگی کردم الان بعد از ۱۵ سال زندگی مشترک هم بهم خیانت کرده هم دست بزن داره ولی واقعا نمی دونم باید چکار کنم روحم داغونه ازش نفرت دارم ولی بخاطر بچه هام نمی تونم طلاق بگیرم از اسم طلاق میترسم از اینکه یک زن تنها باشم میترسم 

ببین وقتی هنوز پای بچه در کار نیست دیدی طرفت آدم نیست جدا بشو وقتی سنت کمه میتونی دوباره شروع کنی من ...

سلام منم یه دختر کوچیک دارم نمیتونم بخاطر اون و بخاطر خواهرم که جاری خودمه جدا بشم فعلا همون‌جوری تحمل میکنم 

خیلی ممنون ولی امیدوارم به هیچ وقت هیچی راجب من ندونه این دنیا خیلی غصه مو خورد اون دنیا راحت باشه

دور بی کسیت بگردم 

تنهایی خیلی درد بدیه امیدوارم بچه هات این رو تجربه نکنن