2777
2789
عنوان

با شوهری که دست بزن داره و امروز کتکم زده چجور برخورد کنم ؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20106 بازدید | 147 پست
ما فقط داریم یه طرف داستانو میشنویم   مگه میشه  با یه دست    کف زد   & ...

عزیز من.

دور از جون خودت و خانوادت باشه؛فرض کن بچت اینطور باشه؛بهش میگی دخترم حتما دلیلی داشته که کتک خوردی؟

یا وایمیسی مثل شیرزن حق دامادتو میذاری کف دستش؟

قربون سرت برم؛زبون رو خدا داده برای حرف زدن و حل مشکل.دست رو هم نداده برای کتک زدن!

تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونا که میگن حتما مقصر بودی زدت یا ساکت شو که نزنت ...سوالم اینه در چه بافت فرهنگی زندگی میکنید که کتک خوردن واستون عادیه 

هیچ میدونید بااین حرفاتون چقدر زنهارو بیچاره و ضعیف میکنید ؟ خواهشا عزت نفس نداشته خودتون رو تزریق نکنید به بقیه ...امیدوارم بچه نداشته باشید خودتون وگرنه اکر پسر باشن که جوری بارشون میارید که هروقت هرچی شد بزنن ..اگر دختر باشه که خفه خون باید بگیره ...چون زنه و زنها همیشه مقصرن و مقصر اونان که مرد عصبانی میشه و مرد هیچ مشکل روحی و روانی نداره ...واقعا این سابت نشون میده دلیل بدبختی زنها چیه ...خود زنها هستن بس که ضعیف و ترسو هستن و توسری خوردن رو عادی انگاری میکنن

بیا اینم از نظر شما که خیلی وقته عضوی واسه اطرافیان خودتم همین نسخه رو میپیچی؟ اصلا گیریم خیانت کرد ...

والا مشاوره گفتت قابل قبوله   ولی طلاق گفتنت نه   

شما واسه کسی که بهش خیانت شده چ نسخه ای میپیچی  ؟

خدایا شکرت. 
ما فقط یه طرف داستان رو داریم میشنویم  

من فکر نمیکنم هیچ جایی اومده باشه که زن هرکاری بکنه که نکرده مردحق کتک داره اگر ک قرآن خدا برای شما حجت هست تو قرآن اومده هیییچ مردی تحت هیچ شرایطی حق کتک زنش رو نداره مگر با چوب مسواک

منم هر وقت شوهرم دعوا راه میندازه ، تا چند روز خونه رو براش جهنم میکنم تا آدم بشه . ولی اینجور مردا ...

عزیزم خونه رو جهنم کردن نتیجه ای جز اعصاب خوردی واسه خودتون نداره برید حتما مشاوره قطعا نتیجه میگیرین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
والا مشاوره گفتت قابل قبوله   ولی طلاق گفتنت نه    شما واسه کسی که بهش خیانت شده چ ن ...

خودم خیانت دیدم نامزد بودم زدم بهم اونم قابل بخشش نبود چون بازم اینکارو تکرار میکرد توبه گرگه مرگه کلا

عزیز من. دور از جون خودت و خانوادت باشه؛فرض کن بچت اینطور باشه؛بهش میگی دخترم حتما دلیلی داشته که ک ...

حتما  اول دلیلشو میپرسم   همینطور که الان پرسیدم  همیشه باید  از دو طرف پرسید      از یه طرف ماجرا بپرسی همیشه حق ب جانب تعریف میکنه

خدایا شکرت. 
چند بار اینکار کردم ولی اونم هیییچ کاری باهام نداره انگار ک ن انگار وجود دارم

توهم عین خودش رفتار کن انگار ن انگار ک وجود داره 

تا وقتی ک ازت معذرت خواهی نکنه حرف نزن 

حتما  اول دلیلشو میپرسم   همینطور که الان پرسیدم  همیشه باید  از دو طرف پرسید &n ...

با شماها بحث کردن نداره‌

موفق باشی👋

تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...