2777
2789
عنوان

با شوهری که دست بزن داره و امروز کتکم زده چجور برخورد کنم ؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20161 بازدید | 147 پست
الکی کتک نزده  حتما دلیلی داشته  

خب پس ان شالله یک روز با دلیل کتک بخوری   😂😂😂

نوش جانت 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

باگفتن پاشوبریم اماده هست یعنی شرمنده ام به خاطراینکه دست روت بلندکردم ،شماآماده شو بروتوراه اصلاحرف نزن سرسنگین باش بزارایشون سرصحبت روبازکنه بعدخیلی جدی باهاش اتمام حجت کن اگردوباره شماروزدمیری پزشک قانونی وبه این زندگی خاتمه میدی ودیگه بحث ودعواروکش ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا مردی که معتاده میگم اگر اعتیادش توهم اور نباشه خطرناک نیست ترک کنه طلاق نگیر اما کسی که زنشو ...

اگ قرار بود واسه هرچیزی طلاق گرف ک سنگ رو سنگ بند نمیشد

برای سلامتی تو دلیم دعا کنین
من برا مردی که معتاده میگم اگر اعتیادش توهم اور نباشه خطرناک نیست ترک کنه طلاق نگیر اما کسی که زنشو ...

عزیزدلم بیا بحث نکنیم منم اشتباه کردم گفتم جدا بشه بیا بریم و براش آرزوی خوشبختی و خوشحالی بکنیم❤️

اتفاقا نظرتو خوندم   خیلی پخته بود   بیکار هم هستم

اینجا معلوم نیست پسرن دخترن زنن مردن هیجی نمیدونن میگن طلاق حالیشون نیست ک

این نسخه رو واس خودشون نمیپیچن ک

الکی کتک نزده  حتما دلیلی داشته  

به هر دلیل موجهی کسی حق کتک زدن نداره هیچ کس!

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

شماالان طلاق گرفتی؟

همین نسخه رو واسه خودت میپیچی؟

اگ قرار بود واسه هرچیزی طلاق گرف ک سنگ رو سنگ بند نمیشد

کتک خوردن هرچیزیه نمیدونم واسه شما شاید عادی باشه ولی من اگه یه روز کتک بخورم خودمامانم دستمو میگیره میبره خونش برا ما کتک خوردن زن از شوهرش مثل این میمونه که مرده سر زنش هوو اورده خب البته فرهنگ ها و نظرات متفاوته 

اینجا معلوم نیست پسرن دخترن زنن مردن هیجی نمیدونن میگن طلاق حالیشون نیست ک این نسخه رو واس خودشون ن ...

اره دقیقا   مخصوصا که ادم های سن پایین هم زیاد شده    

تا یه سوالی بپرسی  همه میگن طلاق  بجای اینکه بهترین راه حلی ک به فکرشون میرسه رو بگن

خدایا شکرت.