teatea مدیر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 857 عنوان چرا اینطوری واقعا؟ینی همه مردا اینطورین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 69 پست همه مردا کتک میزنن؟فحش میدن؟بد اخلاقن؟کسی هست شوهرش اینارو نداشته باشه؟ادمو میترسونین😢 1401/04/11 | 20:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته۱۶_ عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 1062 ی تاپیک خوندم میگفت مردی ک دست و دلش بکار نره داره خیانت میکنه خب منم همسرم چند روزه تو ... ن باباا چ فکرایی میکنی شاید بنده خدا خسته شده
تالبییلبیقعققیقق عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 601 ولی محبت باعث صمیمت میشه البته باید دو طرفه ام باشه قاعدتا باید اینطور باشه ولی نمیدونم الان چرا جامعه اینطور شده. شاید بخاطر فرهنگ ماست که مردا طوری تربیت میشن که باید به زن مسلط باشن
teatea مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 857 خب شوهره روانی نیس ک الکی بزنه حتما یچی شده هر چی هر اتفاقی ام بیوفته نباید بزنهمگه خریده زنشو😑
teatea مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 857 قاعدتا باید اینطور باشه ولی نمیدونم الان چرا جامعه اینطور شده. شاید بخاطر فرهنگ ماست که مردا ط ... کاش مردا تربیت بشنجامعه تربیت بشه که نه مرد سالاری باشه نه زن سالاری نه فرزند سالاری🤲
فرشته۱۶_ عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 1062 عزیزم اتفاقا شوهر دوست منم خیلی خوبه و به زنش احترام میزاره. همش به زنش باج میده میدونی چرا؟ من از ش ... ادما مخصوصا خانوما خیلیییی راحت محبت و عشقو از ترس و باج دادن تشخصی میده
teatea مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 857 ادما مخصوصا خانوما خیلیییی راحت محبت و عشقو از ترس و باج دادن تشخصی میده این واقعا درستهیا اینکه اون فرد واقعا خیانت نمیکنه یا اینکه زنش میدونه و براش اهمیت نداره
پریماه٩٩ عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 5566 ن باباا چ فکرایی میکنی شاید بنده خدا خسته شده وای کاش انقد تاپیک خیانت نبود دارم دیوونه میشمراست میگین یعنی دلیل ب خیانت نیست؟
teatea مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 857 وای کاش انقد تاپیک خیانت نبود دارم دیوونه میشم راست میگین یعنی دلیل ب خیانت نیست؟ نه زندگی قشنگتو نزار افکار مزاحم خراب کنناصلا با شوهرتم خیلی اروم و مهربان صحبت کن ببین چرا اینطوری شدهاین روزا گرونیا خیلی به مردا فشار اورده شاید به یکم ارامش احتیاج داره
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 45713 نه بابا اینجا اینطور همسر خودم صداشم بالا نمیره چه برسه کتک و فحش.... من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آلبالونارنجی عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 1686 همه نه ولی خیلیا هستن ولی اینو هم در تظر باید بگیری که کسی نمیاد از خوشیاش برای دیگران بگه همه از ناراحتیاشون میگن
پریماه٩٩ عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 5566 نه زندگی قشنگتو نزار افکار مزاحم خراب کنن اصلا با شوهرتم خیلی اروم و مهربان صحبت کن ببین چرا اینطور ... خودش میگ فشار مالی روشه ولی الان ک این تاپیکو خوندم قلبم لرزید
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24407 بله عزیزم بستگی به خودتم داره که ببخشید انقد باید گستاخ باشی که بخواد فحش بده توام فحش بدی بخواد بزن ... ار دگ اگ نتونی از حقت دفاع کنی کلات پس معرکست،دنیای عجیبی شده •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
teatea مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 857 واقعا خیالم راحت شدواقعا یکم کمتر از این تاپیکا بزنین ذهنیت ادمو عوض میکنه😅
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24407 دقیقا ی بلایی سر من اومده از بس جو خونمون همیشه متشنج بود الانم همیشه استرس دارم همش منتظرم دعواشون ... وای خدا نمیدونم چرا ی عده این شکلی زندگی میکنن! •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○