2777
2789
ولی محبت باعث صمیمت میشه البته باید دو طرفه ام باشه

قاعدتا  باید اینطور باشه ولی نمیدونم الان چرا جامعه اینطور شده. شاید بخاطر فرهنگ ماست که مردا طوری تربیت میشن که باید به زن مسلط باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاعدتا  باید اینطور باشه ولی نمیدونم الان چرا جامعه اینطور شده. شاید بخاطر فرهنگ ماست که مردا ط ...

کاش مردا تربیت بشن

جامعه تربیت بشه که نه مرد سالاری باشه نه زن سالاری نه فرزند سالاری🤲

ادما مخصوصا خانوما خیلیییی راحت محبت و عشقو از ترس و باج دادن تشخصی میده

این واقعا درسته

یا اینکه اون فرد واقعا خیانت نمیکنه یا اینکه زنش میدونه و براش اهمیت نداره

وای کاش انقد تاپیک خیانت نبود دارم دیوونه میشم راست میگین یعنی دلیل ب خیانت نیست؟ 

نه زندگی قشنگتو نزار افکار مزاحم خراب کنن

اصلا با شوهرتم خیلی اروم و مهربان صحبت کن ببین چرا اینطوری شده

این روزا گرونیا خیلی به مردا فشار اورده شاید به یکم ارامش احتیاج داره

بله عزیزم بستگی به خودتم داره که ببخشید انقد باید گستاخ باشی که بخواد فحش بده توام فحش بدی بخواد بزن ...

ار دگ اگ نتونی از حقت دفاع کنی کلات پس معرکست،دنیای عجیبی شده 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دقیقا ی بلایی سر من اومده از بس جو خونمون همیشه متشنج بود الانم همیشه استرس دارم همش منتظرم دعواشون ...

وای خدا 

نمی‌دونم چرا ی عده این شکلی زندگی میکنن!

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○