2777
2789

شوهر من بد اخلاق نیست 

دست بزن نداره 

سیگار و قلیون نمیکشه 

دوست و رفیق نداره 

اما تا دلت بخواد از شکم منو بچهام میزنه میده به خواهر برادراش 

هیچکاریشم نمیشه کرد 

مشاوره هم رفتم گفت چاره نداره 

چرا واقعا این کارارو میکن؟ اصلا میگیم اوکی زن و بچشون اهمیت نداره براشون چرا اعصاب و زندگی خودشونو ...

همین فک میکنم با خودشون مشکل دارن یا فشار زندگی روشون زیاده خدا داند

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اکثرا تو نی نی سایت موجوده 

در این حد من ندیدم بچه هم نیستم

فحاشی دیدم تو مردای سن و سال دار اونم واسه مسائل خیلی بزرگ و وحشتناک اونم کسایی که واقعا عصبی هستن و بین مردا خودشون

کتک فقط تو نی نی سایت یا تو داستانا

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
این واقعا درسته یا اینکه اون فرد واقعا خیانت نمیکنه یا اینکه زنش میدونه و براش اهمیت نداره

دقیقن

همین مورد رو منم تو فامیل دیدم همیشه خانونه بهترین لباسا و بهترین وسایلا رو داره ولی همسرش،خیانت میکنه خانومم میدونه اینارو ولی کاری نداره یبار زن صیغه ایه اومده بود جلو در مبخاست ب زنه بگه ک من زن شوهرتم خانومه زندگیشو ول کنه بره این بشینه سر جاش خانومم با خونسردی گفته بود میدونم ولی فکر کردی این زندگیو بخاطر تو ول میکنم .. 

کسایی که مشکل دارن تاپیک میزنن. کسی که خداروشکر مشکلی نداره چرا تاپیک بزنه ؟ همه بهش تیکه بندازن و بگن به ماچه؟ منم شوهرم اهل خیانت و فحش و دست بزن نیست. ولی خب تصمیمای احمقانه میگیره،اعتماد بیجا میکنه مارو تو دردسر میندازه. 

وای کاش انقد تاپیک خیانت نبود دارم دیوونه میشم راست میگین یعنی دلیل ب خیانت نیست؟  

نه بابا 

بعضی وقتا اقایون از کار مداوم خسته میشن  مثله پدر من که به ادم پررر انرژیه ولی کارش تحرک نداره انرژیش تخلبه نمیشه انقدررر خسته کوفته برمیگرده .. همیشه میگه میخام کار نکنم دبگه

ببین اگه هنسرت یه ادمی هست که کم تحرکه و زیاد انرژی نداره بهش بگو یه کار پیدا کنه که توش زیاد تحرک نباشه یا اگه پر انرژیه بهش بگو یه کار میدا کنه بتونه انرژیشو تخلیه کنهاینحوری هیچ وقت از کار خسته نمیشه