2777
2789

من از شوهرم خیلی راضیم تا حالا با صدای بلند باهام صحبت نکرده و اگ بحثی هم داشته باشیم بیشتر از نیم ساعت نشده  تو هم خیالت راحت به نظرم همه آقایون مثل هم نیستن

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل پدرهای ما منقرض شد. پسرای الان اکثرا یا معتادن یا دوست دختر زیاد دارن یا اخلاق ندارن اونایی هم ک ...

خب تاحدودی باهاتون موافقم ولی هنوزم آدم خوب هست بستگی ب خود شخصم دارع ب نظرم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من فک میکردم قدیمیا بد اخلاق و دست به زن داشتن بین پسرای الان بیشتره ینی؟

نه فقط دست بزن . الان بیشتر خیانت می کنن یعنی مردای سالم که معتاد نیستن و جایگاه اجتماعی دارن بیشترشون یه دوست  دختر و دارن حداقل. متاهل هم هستن  این مردا

چ خوش شانس😅ماشا الله😊

شانس نیست که...کسی حق ندارع کسیرو کتک بزنه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من پدرم افتضاح بود  بد اخلاق بد دهن عصبی خسیس  هنوزم با هفتاد سال سن هست

چ بد ! 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

همسر من نه دست بزن داره نه بد دهنه نه عصبی میشه .

من تا حالا یه کلمه ی بی ادبانه ازش نشنیدم 

خیلیممم صبورهه خیلییییی خیلیم خوش اخلاقه 

همه مردا اینطور نیستن فقط کافیه با چشم باز انتخاب کنیم

کسی،که بد اخلاق و بددهنه وکتک و کتک کاری میکنه این صفتای خوبش که یهو تو بغلش نیوفتاده که ببین پدر و مادرش چجوریه مخصوصااااا مادر مخصوصنااااا یعنی مادر ۹۹ درصد وجود یک انسانه ببین با کیا میگرده دوستاش کیان 

چرا واقعا این کارارو میکن؟

اصلا میگیم اوکی زن و بچشون اهمیت نداره براشون چرا اعصاب و زندگی خودشونو خراب میکنن؟

چ بد ! 

دقیقا

ی بلایی سر من اومده از بس جو خونمون همیشه متشنج بود الانم همیشه استرس دارم همش منتظرم دعواشون بشه و..

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بله عزیزم بستگی به خودتم داره که ببخشید انقد باید گستاخ باشی که بخواد فحش بده توام فحش بدی بخواد بزنه توام بزنی. منکه بین دوستای خودم و همسرم دیدم اینطور زنا فقط تونستن حقشونو بگیرن. تجربه شخصی من اینو نشون داده که محبت باعث میشه تو سری خور بشی

شانس نیست که...کسی حق ندارع کسیرو کتک بزنه 

دقیقا

ی بار ی زنه بود خیلی راحت جلو کلی ادم گفت اره چند سال پیش سر اون موضوع شوهرم چند ساعت کتکم زد بعدشم میخندید انگار حق اون مرد بوده😐😐😐😐😐

بله عزیزم بستگی به خودتم داره که ببخشید انقد باید گستاخ باشی که بخواد فحش بده توام فحش بدی بخواد بزن ...

ولی محبت باعث صمیمت میشه

البته باید دو طرفه ام باشه

همسر من نه دست بزن داره نه بد دهنه نه عصبی میشه . من تا حالا یه کلمه ی بی ادبانه ازش نشنیدم  ...

عزیزم اتفاقا شوهر دوست منم خیلی خوبه و به زنش احترام میزاره. همش به زنش باج میده میدونی چرا؟ من از شوهرم شنیده مرده خیانت می کنه. ولی ظاهرا آروم و‌مهربونه. البته شاید شوهر شما واقعا جزو مردای  خوبه.