2777
2789
عنوان

عفونت دندون😭💔

83 بازدید | 18 پست

سلام خانوما نمیدونم دندونم عفونت کرده یا چی ولی  لثه یک سه تا دندون جلوم باد کرده و انگار یکم جدا شده از دندونم خیلی خیلی درد می‌کنه چیکار کنم😭

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم من یک راهکار عالی دارم برات 

برو عطاری و هلیله سیاه بخر سعی کن اندازه هاشون کوچیک باشن اندازه‌ دونه هل

بعد بگذار روی لثه ای که عفونت داره دو ساعتی بمونه 

ببین تماااااام عفونت دندون رو می‌کشه 

بعد از اون اگه دوست داشتین برای من دعا کنید چون گرفتاری شدید دارم 💚💚🍀🍀🌱🌱

گذشت خوبی ام از حد،به شک دچار شدند...به احترام ،کمی خم شدم،سوار شدند!....
اولین فرصت برو دکتر. وگرنه گسترش پیدا میکنه

نمیتونم گلم چند روز دیگه باید برم قرصای قلبمو بگیرم آخر هفته آندوسکوپی دارم تو هزینه همیناام موندم باید برا دندونم یک راه حل خونگی پیدا کنم

چیزی بین دندونات یا لثت نیس ک ملتهب شده باشه لثه؟نخ دندون بزن.ی بروفن بخور و اگه میدونی عفونته ک امو ...

نه هیچی نیست

وای نه همینجوریشم دارم میمیرم امروز هیچی نتونستم بخورم چجوری نخ دندون بزنم

ببین گلم من یک راهکار عالی دارم برات برو عطاری و هلیله سیاه بخر سعی کن اندازه هاشون کوچیک باشن انداز ...

باشه گلم خیلی ممنون چشم الان براتون آیت الکرسی خوندم صبحم براتون دعای عهد میخونم 

نمیتونم گلم چند روز دیگه باید برم قرصای قلبمو بگیرم آخر هفته آندوسکوپی دارم تو هزینه همیناام موندم ب ...

خیلی سخته 

عفونت به راحتی درست نمیشه 

من کلی عذاب کشیدم 

اگر مشکل قلب دارید که دیگه کلا نمیشه هر دارویی سرخود مصرف کنید 

باشه گلم خیلی ممنون چشم الان براتون آیت الکرسی خوندم صبحم براتون دعای عهد میخونم

عزیز دلم 😍 🌹 

مطمئنم با این کار مشکل دندون شما هم با کمترین هزینه برطرف میشه 

گذشت خوبی ام از حد،به شک دچار شدند...به احترام ،کمی خم شدم،سوار شدند!....
خیلی سخته عفونت به راحتی درست نمیشه من کلی عذاب کشیدم اگر مشکل قلب دارید که دیگه کلا نمیشه هر دارویی ...

آره خیلی دردش شدیدی😭

بله مشکل قلبی دارم و دکترمم گفته خیلی خیلی حواسم به دندونام باشه چون تابستون عمل دارم و اگه دندونم اوکی نباشه عمل نمیشم

عزیز دلم 😍 🌹 مطمئنم با این کار مشکل دندون شما هم با کمترین هزینه برطرف میشه

انشالله

الان که خیلی درد می‌کنه😭💔

من هرروز صبح که بیدار میشم دعای عهد میخونم فردا به نیا شما میخونم انشالله مشکلتون حل بشه شماام بی‌زحمت ی صلوات برام بفرستید خیلی اوضاعم بده😭💔