2777
2789
عنوان

به نظرتون با شوهر بداخلاقم چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 66 پست
مثه خالم...انقد خالمو کتک زده..حشره کش رو خالی کرده توی دهنش.با کمربند کتکش زده...با مشت زدتش.جلو چش ...

چه فایده؟جوونیش برمیگرده؟اسیب های روحی و جسمیش درمان میشه؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=243174287]چ دلیلی داره قبل رفتنش ی حرف زشت بهت بزنه بی دلیل😐[/QUOTهمینجوریه وقتی باهاش قهر میکنم برای اینکه منو ناراحت کنه هر حرفی از دهنش در بیاد بهم میگه

استاتر تو عین منی توروخدا وقت کردی تاپیک منم برو ببین بخون.

ببین جلو اینجور مردا نباید اروم وایسی نمیگم دهن به دهنش شی نمیگم بی عزتش کنی جلا بچه هاش اگر اون بی احترامی میکنه از نادونیشه تو عین اون نباش ولی اگر زدت توام نگاش نکن ‌.تو سری خورش نباش تا کی میخوایم کتک 

بخوربم 

احتمالا شوهر لوست به بچه‌ها حسودی میکنه. بهش کم توجهی کنی بدتر میشه، باهاش طوری رفتار کن که بفهمه دی ...

بخدا شوهر منم انگار تازه داره بهبلوغ میرسه

برام یه صلوات بفرستید منم براتون میفرستم
چه دلیلی داشته که حتما خالت باید نگاهش میکرده به نظر من خالت صبرش از ایوبم بیشتره

مریض بود دیه شوهرش.کتکش میزد میگفت باید نگاه کنی..باید خودت بری برام زن پیداکنی نکنی کتک...خالم کتک میخورد اما اینکار نمیکرد...خود شوهرش میرفت می اورد

#آبادان 🖤
[QUOTE=243174287]چ دلیلی داره قبل رفتنش ی حرف زشت بهت بزنه بی دلیل😐[/QUOTهمینجوریه وقتی باهاش قهر م ...

شوهره منم همینه میخواد وادار کنه باهاش صحبت کنم چیزاییو میگه که حرص منو در بیاره ‌. این اخریه فهمیدم از لحاظ جنسیه که بهم همش میتوپه و الکی گیر میده . دوست داره هر روز خدا شب کنارش باشم خوابم بیاد برم بخوابم یا تو رابطه هم پاش بیدار نمونم فرداش جنگ اعصابه به زبون نمیاره خواستشو توقع داره من بدونم کی نیاز داره 

بخدا شوهر منم انگار تازه داره بهبلوغ میرسه

ای بابا... چقدر ناراحت میشم این چیزا رو می‌شنوم. ازدواج برای رسیدن به آرامشه...  نه عذاب کشیدن..  یه آدم چقدر روحش دلش سیاه شده که از این کارا بکنه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
مریض بود دیه شوهرش.کتکش میزد میگفت باید نگاه کنی..باید خودت بری برام زن پیداکنی نکنی کتک...خالم کتک ...

ببخشید اینو میگم

ولی من حاضرم برم گدایی کنم ولی با همچین آدمی زندگی نکنم

خیلی پسته

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
چقد خالت صبور بوده نباید با همچین مردی میموند اصلا دوروزه کلا این دنیا بد با همچین آدمایی خیلی ببخشی ...

مجبور شد دیه.دوتا بچه داشت.پدر و مادر نداشت.جا نداشت.پول نداشت...شرایطش سخت بود..بیچاره الان یکم از دست شوهرش راحت شده

#آبادان 🖤
ببخشید اینو میگم ولی من حاضرم برم گدایی کنم ولی با همچین آدمی زندگی نکنم خیلی پسته

مجبور شد.دختر مریض داشت صرع داشت..هزار و یک بدبختی داشت که نتونست بچه هاشو بذاره و بیاد.خالم پدر و مادرش فوت شده بود.دلش نیومد بچه هاشو ول کنه

#آبادان 🖤
ای بابا... چقدر ناراحت میشم این چیزا رو می‌شنوم. ازدواج برای رسیدن به آرامشه...  نه عذاب کشیدن. ...

از بچگی ننه باباش ولکردن این از ده سالگی سرکاررفته الان پدرمادرش یادش افتاده پسر دارن هم این برای اونا شیرین شدهدهم اونا به این

برام یه صلوات بفرستید منم براتون میفرستم
عزیزم باز شکرخدا دوتا پسر بررگ داری  اگهتحمل کردی نهایت ۱۰سال بعذ پسرت پشت جرات نداره جیکش درب ...

بعد از ازدواج تا سه سال باردار نمیشدم همش دعوام میکرد که نمیتونم بچه دار بشم وقتی باردار شدم یکم بهتر شد بعدش رفت سرکار اخلاقش بهتر شد ولی نمیدونم چرا دباره اینجوری شد