2777
2789
عنوان

به نظرتون با شوهر بداخلاقم چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 66 پست
مادر شوهر من میگف شوهرش اول اینطوری بود  ولی شوهر من ک پسر بزرگش میشه میگف دبیرستان ک رفت شد پ ...

این راحله آخه؟؟ منتظر بمونه ده سال دیگه ببینه پسرش پشتش درمیاد یا نه؟؟؟

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منتظرم پسرم بزرگ شه باتوکل بخدا شوهرمو آدمش کنیم

مثه خالم...انقد خالمو کتک زده..حشره کش رو خالی کرده توی دهنش.با کمربند کتکش زده...با مشت زدتش.جلو چشمش با یه زن خوابیده گفته باید نگاهمون کنی...الان پسرخالم بزرگ شده...شوهر خالم نمیتونه نفس بکشه...ینی پسرش چنان پشت مادرشه که حد نداره

#آبادان 🖤
مثه خالم...انقد خالمو کتک زده..حشره کش رو خالی کرده توی دهنش.با کمربند کتکش زده...با مشت زدتش.جلو چش ...

قربون خدا برم بخدااشک تو چشام جم شد مازنا چقدر باید تاوان بدیم

برام یه صلوات بفرستید منم براتون میفرستم
مثه خالم...انقد خالمو کتک زده..حشره کش رو خالی کرده توی دهنش.با کمربند کتکش زده...با مشت زدتش.جلو چش ...

یعنی همش ب کنار اینکا جلو چشم زنش با یه زن بوده نهایت اشغال بودن و لجن بودنه خدا ازش نگذره واقعا ناراحت شدم خدا ک خیر نبینه

بهش بی محلی کردم این چن روز ولی اون حرفای زشتی بهم میزنه جلو پسرم

همینطوری بی دلیل اینکارا رو میکنه؟؟ 

پدر منم کم صبره.. نوبت اینا نمی‌داریم وایسه. اما این خیلی بد اخلاقه.. آدم پی. میشه اینطوری

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

چقد خالت صبور بوده نباید با همچین مردی میموند اصلا دوروزه کلا این دنیا بد با همچین آدمایی خیلی ببخشید برینیم تو زندگیمون 

مسلما تازه اینجوری نشده اخلاقش.که بچه دوم هم اوردی با این اوضاع؟اگه از همون بار اول که کتک زد میرفتی پزشکی قانونی شکایت میکردی دیگه دستش هردفعه هرز نمیشد.حمایت خانواده و داری قهر کن برو اونجا با شرط و شروط و تعهد برگرد تا یکم بترسه و تنبیه بشه.چون دوتا بچه داری و درقبالشون مسئولی راحت نمیشه گفت طلاق‌.هرچند این همه فحش و کتک و استرس برا زندگی اونا هم سمه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

احتمالا شوهر لوست به بچه‌ها حسودی میکنه. بهش کم توجهی کنی بدتر میشه، باهاش طوری رفتار کن که بفهمه دیگه بزرگ شده مرد شده پدر شده، رفتارهاش مثل پسرهایی هست که دارن دوران بلوغشون رو میگذرونن.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

چه دلیلی داشته که حتما خالت باید نگاهش میکرده

به نظر من خالت صبرش از ایوبم بیشتره

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.