2777
2789
عنوان

خانومایی که اقدامن😍بیاییید دور هم باشیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو شوهرت کار کن ویتامین و غذاهاش ایشالا زود جواب بگیری

ممنونم انشالله....کارم به خدا همینه.😅..دیگه جوری شده میگه دلم تنگ شده واسه اونروزایی که بهم نمیرسیدی🤣😊 

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ممنونم عزیزم 🌹😍  انشالله شما هم بزودی باردار بشین 🙏

انشالله ماه بعد اولین مامان تاپیک‌خودتی🤩🤲🙏آمین یا رب العالمین...

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بچه ها بیاین تو این تاپیک‌زنجیر وار واسه هم دعا کنیم هر کدوممون داستان خودمون مشکل خودمون داریم..... ...

من که همتونو. دعا میکنم ایشالا همگی بزودی مامان بشیم

خیلی ناراحت میشم میبینم یه نفر اینقد انتظار میکشه

ماهم خدامون بزرگه

فقط هم خودتون رو رها کنید بی استرس باشید ،جواب گرفتید برای من دعا کنید 

ارههه استرس داشته باشی که هیچی دیگه نباید اصلا منتظر بچه باشی

استرس یکی از عامل هایی هس که باعث میشه بارداری صورت نگیره

شوهرمم همینو میگه 😂 پس از امشب شروع کنم😂 شب جمعه ام هسس😂😂😜

آره به خدا...ببین من  سلطان کیت هستپ یکسال اول درگیر کیت وسونو شدم اخرم استرس شد واسع خودم و شوهرم اخرم که ازمایش دادی شوهر..من دکترم اصن یه درصدم کیت قبول نداره.....ببین به خدا من اولی رو همینچوز بی خیال اقدام و سریع گرفت....منظورم اینه دنبال روز و ساعت نباش اقداما بعد پاکی شروع کنین عشقی بیخیالی....هر چقد توان دارین یکروز در میان برین‌.....از من به تو نصیحت تجربه خواهر بزرگت گوش کن.....مخصوصن هم اگه تخمک‌گذاریت علایم داره اون وقتا اقدامات بیشتر کن.....قول میدم همین اول باردار میشی مطمبن باش...