2777
2789
عنوان

خانومایی که اقدامن😍بیاییید دور هم باشیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم سونو گفت ساک حاملگی دیده نمیشه ۵هفته هستم گفت احتمالا بارداری پوچ هست میخوام راهنماییم کنین ...

والا من که هیچ اطلاعاتی ندارم

ولی خانومایی که اطلاع یا تجربشو داشته باشن 

ایشالا که جوابتونو بدن

تحت نظر دکتر هستین؟ 

ایشالا خدا از دهنت بشنوه

انشالله‌‌‌من دخترمو ماه اول اقدام با یکبار شدم‌....ولی برای این کلی بساط کشیدم‌‌..میدونین اخه دخترمم ارزوشه خواهر بشه...عصه میخوره دوستاش چرا خواهر برادر دارن....به عروسکاش میگه چی میشه شما واقعی بشین.....دنبالش میرم مدرسه میگه یه عروسک بیار به دوستام بگم‌اینم منم خواهر شدم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
انشالله عزیزم شما هم تا قبل محرم جواب مثبت بگیرین نذری چیزی انجام بدید بازم خداروشکر یه بچه دارید&n ...

ممنونم‌انشالله...اره شکر خدا که هر روز میکنم.....فقط به خاطد همین دخترم که شرمندش نشم...تنهایی خیلی سخته انشالله مادر شدین میبینین ادم حاضره هرکاری کنه....با همه چی کنار میاد الا غصع بچه....انشالله هیچ زنی حسرت مادرشدن نکشه

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ممنونم‌انشالله...اره شکر خدا که هر روز میکنم.....فقط به خاطد همین دخترم که شرمندش نشم...تنهایی خیلی ...

انشالله عزیزم

بله صحبتاتون کاملا درسته طفلکی حق داره

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
من ۴ ساله اقدامم   😥 این ماه امیدوار بودم بشه  ولی  الان لک دیدم بازم پریودی شروع ش ...

انشالله ماه اخر انتظارت باشه دوستم‌...خدای ما هم بزرگه....جوری واست جبران کنه تمام این خاطرات تلخت بره.....از ته قلبم برات میخام

بچه ها بیاین تو این تاپیک‌زنجیر وار واسه هم دعا کنیم هر کدوممون داستان خودمون مشکل خودمون داریم......بیاین انقد واسه هم دعا کنیم که حاجت روا بشیم....من دیدم بعضی تاپیکا اینکار کردن همشون حاجت گرفتن....خدا کنه تاپیک ماهم مثل اونا بشه......هر روز واسه هم دعا کنیم.....