2777
2789
عنوان

خانومایی که اقدامن😍بیاییید دور هم باشیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت جایی میریم  همش ناراحتم  گریه میکنم دیگه شوهرم جایی نمیبرم

عزیزم سعی کن حالتو خوب کنی

با اینکه سختع ولی خودتو بزن به بیخیالی

اینجوری خودتو ازار نده

ایشالا خبر بارداریتو خبر سالمی نینیتو همینجا بگی🤲🏻

سلام منم ی ساله ازدواج کردم ۸ماهه اقدام کردم هنوز بچه دار نشدم ازمایش و پاپ اسمیر و سونو دادم هیچ مشکلی خداروشکر ندارم . اماماه قبل ی چندروز جلو انداختم برلی اولین بار، دورهام ۲۸روزست. بجای اینکه ۲۸خرداد بشم ۲۴شدم بعد اون همش لکه های ک درحد دستمال بکشم هست صورتی کمرنگن و روز بعدم نیست کار سنگین یا فشار ب خودمم میارم اینجور میشه خیلی اذیت شم کمی ب قرمزی عم میشه ن درحد پریودی. خیلی اعصابم خرابه .تست بی بی زدم منفی بود. میشه راهنمایی کنید ممنون

دقیقا ۴ ساله میرم دکتر  هیچ وقت با داروها باردار نشدم  ولی ماهی ک دارو نمیخوردم باردار می ...

اره عزیزم ببین تو الان خودت دیگه تمام کارا و داروها تخصص پیدا کردی بدنت میشناسی‌.....ببین داری هم میگی با دارو جواب نمبده‌‌.این یعنی بدن خودت طبیعی کار خودش بهتر میکنه...ببین از روز پنج پری تا روز ده سیاهدونه عسل ناشتا بخور‌‌‌‌‌.....از پاک شدنت تا قبل تخمک‌گداریت بادکش گرم بزار....اب سیب هویج ترکیبش حتمن باهم عالی بخور برا فولیکول عالیه....ضخامت رو هم خوب میکنه....جوانه گندم‌‌‌‌سمنو بتونی بخوری....یک ماه استراحت بده بعد دوباره شروع کن به خودت بگو اینبار شروع دوبارع منه ...انشاللع میشی‌‌‌ماهم انقد برات دعا میکنیم که اینبار نی نی رو سلامت بغل کنی‌..نمیدونم اعتقاد داری یانه ولی خب یه سری دعاهام برا حفظ جنین اگه کس مطمین میشناسی بگو واست بنویسن‌‌‌من یه دوستی تو یه تاپیک بود هم با چله بری باردار شد و هم براش دعای حفظ نوشتن‌...اونم همینجور بود ...ماشالله خدا پشت هم شیر به شیر نی نی داد‌...مطمین باش سال بعد این موقع نی نی رو شیر داری میدی😍

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
اره عزیزم ببین تو الان خودت دیگه تمام کارا و داروها تخصص پیدا کردی بدنت میشناسی‌.....ببین داری هم می ...

مرسی عزیزم واقعا بهم امید دادی  میخوام این ماه همه اینا رو انجام بدم ک گفتی  👌😍   اگه باردار شدم اون دعا ها رو انجام میدم برای سقط نشدن  باید یکی پیدا کنم

وای یعنی میشه منم نی نی  شیر بدم  🙏

از فردا میخوام شروع کنم  💃 همشم بخاطر حرفای شما ک بهم امید دوباره دادین  دوست عزیز❤  چون همه ناامیدم میکنن میگن فایده نداره 

😔
 مرسی عزیزم واقعا بهم امید دادی  میخوام این ماه همه اینا رو انجام بدم ک گفتی  👌😍 & ...

عزیزمی چرا نشی مطمین باش میشی بدنت کاملن قابلیت بارداری داره تو اینبار اون دعاها انجام مراقبت مطمین باش حله🤩...پس چی همچین مامان میشی شیر میدی همه اینا یادت میشه یه خاطره خیلی دور تو ذهنت......ول کن اون بعضیا دقیقن هرچی مبکشیم از دست این آدماس جای خدا تعیین تکلیف میکنن هی میگن قسمت نیس فلان نیس به منم خیلی میگن....ولی مت به خدا میگم ببین خدا مارو دست بنده هات نزار بهشون اجازع نده جای تو تصمیم بگیرن که قسمت هس یا نه‌‌‌اتفاقن هم قسمتونه ....منتها حالا یکم وقفه افتاده....انتظار سخته‌‌‌‌خدا فقط صبر وارامش بده خودش تنهامون نزاره یه صبر بده بتونیم بریم جلو.....توهم فعلن تمام داروها بزار کنار به بدن خودت کاملن ایمان و اعتماد داشته باش....مطمبنم قشنگترین نی نی دنیا سهمت میشه🥰🤲🙏

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
عزیزمی چرا نشی مطمین باش میشی بدنت کاملن قابلیت بارداری داره تو اینبار اون دعاها انجام مراقبت مطمین ...

باشه حتما  انجام میدم  👌

منم همش  ناراحتیم بخاطر حرفای مردمه   همش استرس دارم ک وای نمیشه دیگه    همه اونا ک بعد من ازدواج کردن باردار شدن جز  من   ولی نمیفهمن ک نباید هی به من بگن بچه بیار   منم دوس دارم بیارم ولی هنوز  خدا نخواسته   کاش یاد بگیرن اینقد استرس  وارد نکن 😥

چقد قشنگ حرف میزنی عزیزم  واقعا ازت ممنونم کاش همه مثل شما بودن    میخوام دیگه اروم باشم بهش فک نکنم برم مسافرت ، باشگاه  و ...  تا یادم بره 

😔