2777
2789
عنوان

کمک مالی به خانواده شوهر

907 بازدید | 41 پست

همسرمن درامدمعمولی داره یعنی بایدحسابی حواسمون جمع باشه به خرج هامادرش بیماره وپدرش درامدتقریباکمی داره مادرشوهرم میگه هرماه برام پول بریزدبرای داروهام هم به ماگفتن هم به اون یکی بچهاشون...میخوام به همسرم بگم ازمبلغی که مادرش تعیین کرده کمتربریزه چون واقعامیدونم انقدداروهاش نمیشه اخه خودم چندباربراش خریدم...حالامیترسم به زوربخوادهمونوبگیره بخداچندوقته لباس تابستونی و....نخریدم من میگم کمک کنه امااندازه حالاچکارکنم به زورنگیزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوعرت فکر نکنم بخواد دروغ بگه عزیزم ،،،،،اگه هم دروغی گفته مطمعن باش نیاز داره و داشته که به دروغ میگه دیگه  ،،،،

بلاخره اونا هم محتاج بچه هاشون هستن دیگه ،،،از کار افتاده هستن ،،،،

پس برن دستشون رو جلوی کی دراز کنن که بهشون پول بدن!!!

فکر کن پدرمادر خودت هستن ،،،،،،بنظرت پول دارو برای پدرمادر از کارفتاده مهم تر هستن ،،،،،یا لباس تابستونی شما ؟؟؟؟

نمیگم شما خرج نکن ،،،،ولی یه مقدار کوتاه بیا ،،،،،این روزا میگذره ،،،،ثوابش هم میبری

چقدر فرقش ؟ اگر ۱۰۰تومن ۲۰۰تومن ارزش نداره 

اره تقریباهمین حدوداخه بخدامن مگه ماهی چقدربرای خودم خرج میکنم .....ازطرفی میترسم روزبه روزببینه میدیم بیشترش کنه

اگه میتونین بدین بهش شاید مادره هم دلش بخواد یه لباسی چیزی بخره یا یه وقت به نوه هاش پولی بده یا بره جایی با این درامد کمی که پدرشوهرتون داره روش نمیشه مستقیم به بچه هاش بگه این میشه پول تو جیبیش 

نفقه پدر و مادر ناتوان بر فرزند واجب هست. خودتون می گید درآمدشون کم هست. معتقدم برای کمک با هر دست که بدی از همون دست هم پس می گیری. شما خرج خودت رو داشته باش دیگه مدیریت ماجرا برعهده همسرتون هست

مادرشوعرت فکر نکنم بخواد دروغ بگه عزیزم ،،،،،اگه هم دروغی گفته مطمعن باش نیاز داره و داشته ،،،، ...

اخه عزیزم اخلاقشومیشناسم هروزطمعش وبیشرمیکنه....من خودم بیشتراوقات به شوهرم میگه پول بده یایه چیزی بخرثواب داره بالاخره اماهرماه مثل حقوق وتاحالانبوده الان یکم فکرم بهم ریخته

نفقه پدر و مادر ناتوان بر فرزند واجب هست. خودتون می گید درآمدشون کم هست. معتقدم برای کمک با هر دست ک ...

یعنی واقعاخداپس میده ....بخداخیلی ناامیدشدم مدتهاست حسرت یه سفردارم...