2777
2789
عنوان

کمک مالی به خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 41 پست
اگه میتونین بدین بهش شاید مادره هم دلش بخواد یه لباسی چیزی بخره یا یه وقت به نوه هاش پولی بده یا بره ...

عزیزم اسی میگه خودش لباس نخریده بعد شما میگید پول بده نوه هاش یا لباس بخواد بخره؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هرماه همسرم که حقوق میگیره واسه مادرشوهرم میریزه،هروقتم مریض بشه دندونپزشکی بره یا تو خونش کار تعمیرات یا هرچی باشه بهش پول میده اولش برام سخت بود،

اما گفتم ۳۰ سال اون بزرگش کرد غصه ش رو خورد هرچی داشتن خرج بچه هاشون کردن حالا که به یه جایی رسیدن انصاف نیست رهاشون کنیم

و واقعا دعاهاش در حقمون خیلی خوبه و برکت زندگیمون بیشتر شده

عزیزم اسی میگه خودش لباس نخریده بعد شما میگید پول بده نوه هاش یا لباس بخواد بخره؟؟

بخدامن نمیگم نده امااینکه میگه هرماه مثل حقوق خب سخته شایدمن یه ماه نداشتم ازرفتارش میترسم که چه واکنشی داره اگه خدانکرده یه ماه ندم

من خودم چون مادر شوهرم هیچ محبتی ب منو بچه ام نداره حتی نه ماه حامله بودم ویااررشدید داشتم ک زیر سرم بودم مامانم همه اش برای شوهرم غذا میورد مادر شوهرم یه  بشقاب غذا واسه پسرش هم نداد راضی نیستم یه قرون از زندگیم بره طرفش

آخه صد تومن اضافه تر لباس نمیشه برای اسی ولی یه بستنی میشه که اون خانم جلو نوه اش شرمنده نشه 

آخه صد تومن اضافه تر لباس نمیشه برای اسی ولی یه بستنی میشه که اون خانم جلو نوه اش شرمنده نشه 

من بیشترازرفتارش میترسم خب کاهره اومدیم ومن یه ماه نداشتم بریزم میدونم حسابی بدرفتاری میکنه ...بعدشم نگرانم روزبه روزبگه بیشترمیخوام

اگه میتونین بدین بهش شاید مادره هم دلش بخواد یه لباسی چیزی بخره یا یه وقت به نوه هاش پولی بده یا بره ...

لباس وخودمم براش میخرم .....بیشتراوقات برم خریدبرااونم یه چیزی میخرم

من بیشترازرفتارش میترسم خب کاهره اومدیم ومن یه ماه نداشتم بریزم میدونم حسابی بدرفتاری میکنه ...بعدشم ...

روزبه روز بیشتر رو همسر تون باید مدیریت کنه نه شور شور نه بی نمک باید حد و مرز مشخص باشه اگه مثلا قرار شد ماهی صد بریزید دیگه همین قدر اضافه نریزید 

عزیزم خرج کن واسع خودت ...وقتی خرج نمی کنی اینطور میشه 

اون یکی عروساش هرچی بخرن به چشمش نمیادمن یه جوابم بخرم بایدتوضیح بدم چندخریدم تازه اولش که تنم ببینه اخم میکنه

راست میگی هرچی توانم باشه وخداکمک کنه میدم سرموکه نمیبره....البته بایداماده تیکه شنیدن واخم باشم

بشنو یه گوشت در یکی دروازه..از این گوش بشنو از ا‌ن گوش خارج کن بخر بپوش بگو بخند جلوش با شوهرت قربون صدقش برو .باور کن میترکه از حرص ...اصلا اهمیت نده مگه چقدر زنده ایم که بخوایم به خاطر این ها ناراحتی اعصاب بگیریم و افسرده بشیم خودت شوهرت و بچه هات همین ها رو بچسب 

🤪

خانوماتواین وقت اذان برام دعاکنیدتابتونم دست خدابشم روی زمین تابتونم دلموبزرگ کنم وبخشنده باشم .....دعاکنیدتابتونم باخدامعامله کردنویادبگیرم همش باخودم کارای بدمادرشوهرمویاداوری نکنم .....دلموصاف کنم ودلی کمکش کنم...التماس دعا