2777
2789
عنوان

لعنت به این اوضاعی که ما توش هستیم

361 بازدید | 26 پست

200 میلیون پول داشتم از یک ماه پیش میخواستم باهاش طلا بگیرم اون موقع 10.450 بود اکثرا تو اینستا این مثلا اقتصاد دانها میگفتن تا 8 تومن میریزه منم از ترس ضرر نخریدم الام 13500 شده تو یک ماه گرمی 3 تومن اومده روش یعنی پولم 65، 70 تومن بی ارزش شد. کجای دنیا اینطوریه. لعنت به این وضعیت.حتی طالبان تونسته چند ساله ارزش پول افغانستان رو ثابت نگه داره ولی کشور ما نتونسته.هر یه ریالی که دلار و طلا میره بالا یعنی ماها داریم فقیرتر میشیم چون پولی که تو جیبمونه هی ارزشش کمتر میشه. به نظرتون میاد پایین یا از اینم بالاتر میره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتیجه منزوی بودن تو دنیا

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
تقصیر سال ۵۷ ارزونی از اون سال به گور رفت

اون موقع هم مردم فقیر بودن

خود شاه و اطرافیانش وضع مالیه خوبی داشتن....

تنها مزیت اون موقع قیمت دلار بود که پایین بود

والا اون موقع بچه ها هم باید کار میکردن تابستون تا خرجشونو دربیارن یادتون رفته؟یا کسی بهتون نگفته

هر کی بیاد فقط میخوره

به جز رضا.شاه که انقدر کاری بود دشمن پیدا کرد و زود از بین بردنش

همه گشنه و بی عرضه بودن تا الان....فقط فکر خودشونن