2777
2789

طرف شرایطش خیلی خوب بود خیلیم پیگیر بود اینطور نبود که خوشش نیومده باشه ولی پدرو مادرم انقد کشش دادن انقد بیخیال بودن طرف بال بال میزد اینا عین خیالشون نبود سه هفته طرفو منتظر گذاشتن حتی نزاشتن دیگ باهم حرف بزنیم امروز بعد از سه هفته بابام زنگ زد ک یبار دیگ همو ببینیم طرفم دیگ منصرف شده بود چون یکی از اقوامشون از بابام خواسته بود دوباره حرف بزنیم بابامم گفته بود الان نه اونم وقتی فهمیده گفته منصرف شدم ک حقم داره خیلی شاکیمگریم گرفته واقعا طرف شرایط و وضع مالیش خیلی خوب بود خیلی زیاد نپرسید چطوری بود ک نمیتونم اینجا بگم واقعا عصبیم خیلی عصبی اخه خاستگار مگ الکی میشه همینطوری هی مسخره خودت نگهش داری خب باید دوطرف باهم چندبار حرف بزنن گریم گرفته بس عصبیم حالم گرفته شد بیشتر واسه اینکه از طرف یه پسر پس زده شدم عصبیم اصلا مامان بابام هیچی بلد نیستن اخرشم من تاابد مجرد میمونم ۲۱ سالمه میدونم سنم کمه ولی طرف شرایط و ظاهرش فوق العاده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست داشت سه هفته که سهل چن سالم پات میموند🤦♀️

بزار بره ابم میریختی پشت سرش....😁

۲۱ سال چیزی نیس برو سرکار درامد داشته باش درستو بخون مدرک وپرستیژ و شغلت ، مثه پسرمردم نیس که صبح از خواب پاشی بگه نمیخوامت برو دنبال چیزایی که مال خودت باشن 👍💪

خودمو کوچیک نمیکنم فقط از پدرو مادرم شاکیم بشدت

ببین اصلا کوچیک کردن نیست..ببخشید ولی بااین حرفت حدس زدم همتون خانوادگی خیلی غرور دارید و مغرورید،اونام سرهمین غرور بیجا دارن بدبختت میکنن..بنظرم اگه بفکر آیندتی یجوری به پسره خبر برسون که نظرتون مثبته...فقط درصورتیکه واقعا نظرت مثبته اینکارو بکن بازیچش نکن