خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
نه من تو حفظیاتالان فلسفه خوندم حس میکنم هیچی یادم نیس
وای فلسفه و منطق و درسای این مدلی یادم نبود تو اینام از این مشکلات برام پیش میومد
درسای چرت و ازاردهنده هستن مغز اشغال حسابشون میکنه میریزه بیرون البته واقعا هم اشغالن😁
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
فلسفه ارهولی من منطقو خیلی دوست داشتمممم🥹عاشقش بودم نمرمم ۲۰ بود
من از منطق هم بدم میومد به نظرم منطقی تو اون درس وجود نداشت😁