2777
2789
عنوان

کمک مالی به خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 41 پست
عزیزم یه جا توی تاپیکی نوشته بودی بیرون زدگی واژن داری بعد زایمان طبیعی میخواستم بدونم هنوزم همینطور ...

نه عزیزم خودش به مرورکمترشدبارسنگیم برنبایدداشت وطرزدرست نشستن ویه سری رعایت های دیگه کم کم بهترشدخداروشکرالبته من خیلی خیلی کم بیرون زدگی داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم خودش به مرورکمترشدبارسنگیم برنبایدداشت وطرزدرست نشستن ویه سری رعایت های دیگه کم کم بهترشدخد ...

خدا رو شکر . من الان باردارم اینطوری شدم . میشه همه ی رعایت هاتو ب منم بگی.دکترم رفتی براش؟ تشخیصی داد؟؟؟

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........
خدا رو شکر . من الان باردارم اینطوری شدم . میشه همه ی رعایت هاتو ب منم بگی.دکترم رفتی براش؟ تشخیصی د ...

نه دکترنرفتم اخه ازبعدزایمانم ازمعایته میترسیدم خودم ازاینترتت ایرکارارویادگرفتم....مال توام احتمالابعدزایمان درست میشه الان بخاطرباردداریه

نه دکترنرفتم اخه ازبعدزایمانم ازمعایته میترسیدم خودم ازاینترتت ایرکارارویادگرفتم....مال توام احتمالا ...

خدا کنه . الان بچه ی دوممه به نظرت اینم طبیعی بیارم یا خطری میشه؟

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........
خدا کنه . الان بچه ی دوممه به نظرت اینم طبیعی بیارم یا خطری میشه؟

بستگی به خودت داره اگه میتونی بعدزایمان خوب استراحت کنی وبارسنگین برنداری وخلاصه ازبدنت مطمئنی طبیعی اگه نگرانی ازافتادگی رحم سزارین کن امابازم بهتره نظردکترتوبپرسی بلاخره تجربشودارن...

اصلا اشتباه منو نکن من شوهرم از گلوی منو بچم میزد میریخت تو شکم داداشش و بچه داداشش...

زیادحرص وجوش نخور....به خودتوشوهرتوبچه ات فکرکن...منم تصمیم گرفتم کمترفکروخیال کنم اخه یه مدت تمام بدنم ومغزم درگیرشده بود😉😉😉

زیادحرص وجوش نخور....به خودتوشوهرتوبچه ات فکرکن...منم تصمیم گرفتم کمترفکروخیال کنم اخه یه مدت تمام ب ...

شوهری که همه اولویتش خانواده اولیش هستن...راه برگشت هم ندارم..چون ازدواجم خودخواسته بود و خانواده ام مخالف هزار درصدی بودن...

شوهری که همه اولویتش خانواده اولیش هستن...راه برگشت هم ندارم..چون ازدواجم خودخواسته بود و خانواده ام ...

عیب نداره توبایدبازبون خوش ومهربونی بیاریش طرف خودت وگرنه بادعواوعصبانیت وناراحتی هیچ چیزی درست نمیشه عزیزم....شوهرمنم اول اصلاپشتم نبودکم کم بهترشد....انشالله شماهم دلتون بهم نزدیک میشه ...