2777
2789
عنوان

بیاین تا بگم صبحمو چیجوری شروع کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 71 پست
انقد بزرگ نکن جریانو ازاین حرفا زیاد پیش میاد تا بری خونه خودت اهمیت نده،بعدشم با حرف پدرت نترس زندگ ...

اینا فقط یه صدم ماجراست چون تلنبار شد رو اتفاق های قبلی دلمو میسوزونه

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
باباها موقع ازدواج دخترشون همینطورین عزیزم بابای منم همینطوری بود بی دلیل ترش می‌کرد حتی از بابای تو ...

نمیدونم بخدا ک از خدامه باهم خوب باشن اما ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونا دارن از هم جدا میشن این فتارهاشون عادیه فقط صد حیف که موقع نامزدی شما این اتفاقا افتاده ، ...

ممنونم از راهنماییت😔❤

هیچوقت نتونستم جلوی بابام حرفی بزنم از اینجا به بعدم نمیتونم 😭

همون حرف نزدی که... 

بی احترامی نکن 

ولی حرفتو بهش بزن

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         
اینا فقط یه صدم ماجراست چون تلنبار شد رو اتفاق های قبلی دلمو میسوزونه

میدونم چی میگی برای همه پیش میاد بابای منم نامزد بودم یه حرفایی میزد ک عصبی میشدم اما تحمل کردم الان خونه خودمم هی دلش تنگ میشه زنگ میزنه یا بیاید اینجا یا ما بیایم

ممنونم از راهنماییت😔❤

فداتم ، دعا میکنم زندگیت با شادی شروع بشه تا 100 سالگی کنار نامزدت خوشبخت بشی ❤

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
فداتم ، دعا میکنم زندگیت با شادی شروع بشه تا 100 سالگی کنار نامزدت خوشبخت بشی ❤

خیلی ممنونم ان شاءالله بهترین ها هم برای شما رقم بخوره

عزیزم اگر پدرتون محبت کردن وبه موقع حرف زدن بلدبود هیچ وقت بامادرتون به مشکل نمیخورد،زنها از مردهای زندگیشون نه خونه میخوان نه پول وماشبن دست نوازش ومهربانی زبان میخوان،بچسب به زندگیت ازرفتار پدر ومادرت درس بگیر به همه ثابت کن بهترین وخوشبخت ترین هستی 

عزیزم اگر پدرتون محبت کردن وبه موقع حرف زدن بلدبود هیچ وقت بامادرتون به مشکل نمیخورد،زنها از مردهای ...

ممنونم از راهنمییات عزیزم

معنی احترام و توقع این رو میگه ، لااقل شب دور هم باشن ، خیلی هم اشکال داره پدر حرمت داره با ی تماس ح ...

بحث تماس گرفتن یا نگرفتن موضوعی بود که بین پدرو مادرش بود نباید سر ایشون خالی میکرد که 

تازش هم تنها که نبودن مهمون داشتن باز هم آدم جلوی داماد باید یا عروس فرقی نمی کنه که در هر صورت مهمونن نمی تونه شام و دیر بیاره 

بالاخره باید مراعات مهمونو میکردن 

اگر قرار بود پدرشون دیر برسن درستش این بود که خود پدرشون یه تماس میگرفتن که شما شامتونو بخوریم من احتمالا دیر میرسم

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
بحث تماس گرفتن یا نگرفتن موضوعی بود که بین پدرو مادرش بود نباید سر ایشون خالی میکرد که  تازش ه ...

اتفاقا خیلی زشته جلوی عروس یا دوماد منتظر پدر نمونن و براش ارزش قائل نشن ، ی پدر با کلی دغدغه بیرون از خونه باید بزنگه ولی اهل خونه نمیتونن ی تماس بگیرن ، خدا خودش رحم کنه ب پدر و مادر شما

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂