2777
2789
عنوان

بیاین تا بگم صبحمو چیجوری شروع کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 71 پست
زیاد توجه نشون دادی عزیزم پدرت از زندگی خودش ناراضیه میخاد ب مادرت تشر بره به تو میگه،عین ب در میگه ...

مامانم خواب بود آخه مادرمم برای این زندگی مادری نکرد😭

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بابا ها همیشه میگن شما گرسنه نمودید غذاتون رو بخورید ... پدر شما درک کمی دارن خودتون رو ناراحت ...

بخدا من شب گرسنه بخوابم هیچیم نمیشه جلوی همسرم خجالت کشیدم تازه از سرکار اومده بود😭

قلبم داره میترکه از غصه احساس میکنم تیک عصبیم برگشته😔

ببین من قبل ی خواستگار داشتم بابام برگشت گف الهی بری برگردی خیلی الکی ها هر چی از دهنش در اومد بهم گف بگذرین ک من ب اون جواب رد دادم الانم ازدواج کردم ولی هر گز از دلم این حرفش نمیره و نمیبخشمش ولش کن 

چه وضعی آخه  خب چه اشکالی داره زودتر شام بخورم

معنی احترام و توقع این رو میگه ، لااقل شب دور هم باشن ، خیلی هم اشکال داره پدر حرمت داره با ی تماس حل میشد همه چی 

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

بگو نترس با روند بدون شما غذا خوردن قرار نیس بدبخت بشم 😐

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         
مامانم خواب بود آخه مادرمم برای این زندگی مادری نکرد😭

میگم که

ولشون کن،ادم ب حرف کسی دلخور میشه که حرفش حساب باشه،حالا چون دونفر نتونستن درست زندگی کنن،تو هم نمیتونی؟چ ربطی داره

من هزاران نفر پرورشگاهی دیدم چه ازدواجایی کردن تو که از اونا بهتری

میگفتی من نمیدونستم توراهی میگفتی زنگ زدم ولی جواب ندادی 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ببین من قبل ی خواستگار داشتم بابام برگشت گف الهی بری برگردی خیلی الکی ها هر چی از دهنش در اومد بهم گ ...

منم قبل ازدواجم خدا میدونه چه ها کشیدم فکر کردم بعدش درست میشه دیدم ن درست نمیشه چند شب پیش ها پدرم به همسرم تو جمع گفت تو چرا انقدر شوتی همسرمم اعصابش خورد شده بود میگفت آخه منم برای خودم شخصیت دارم😭

بخدا من شب گرسنه بخوابم هیچیم نمیشه جلوی همسرم خجالت کشیدم تازه از سرکار اومده بود😭

شما حق دارید ، پدرتون باید خودشون رو اساسی درست کنن نه شما ، اصلا خودتون رو ناراحت نکنید از یه گوش بشنوید از اون یکی در کنید 

بیشتر از اینکه مرا دوست داشته باشی میخواهم درکم کنی
بگو نترس با روند بدون شما غذا خوردن قرار نیس بدبخت بشم 😐

هی گفت شوهر تو مثل من صبور نیست یه همچین کاری بکنی داد و بیداد میکنه 😭