2777
2789
عنوان

دوازده میلیون برای هجده روز کافیه🙄🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 37 پست

ملت با 15 تومن یه ماه زندگی میکنن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

نمیشه خیلی گرونیه گوشت مرغ یک ماه میشه ۶ تومن

یه کیسه برنج ۴ تومن

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من باشم که یهو یه خرجی پیش میاد تا یه هفته هم نمیشه 

هروقت پولمون محدوده یا مریض میشیم یا یچیو میدزدن یا یچیمون خراب میشه باید عوضش کنیم یا تصادف میکنیم ……

دور باشه همه اینا از شما ،اگه خیلی صرفه جویی کنید تو خرید میوه و سوپرمارکت اره میشه 

خب دیگه وقتی همه چی دارین 

از پولت پنج تومنش بردار پارسیان بخر پس انداز کن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب دیگه وقتی همه چی دارین از پولت پنج تومنش بردار پارسیان بخر پس انداز کن

خیلی گرونیه امشب رفتم سپهسالار برای کفش تمام کفش ها بالای ۵ میلیون بودن یکی خریدم۵

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
خیلی گرونیه امشب رفتم سپهسالار برای کفش تمام کفش ها بالای ۵ میلیون بودن یکی خریدم۵

گاهی وقتا مثل الان که همه چی دارین و پول اضاف میاری حتما پس انداز کن برا روز مبادا 

وگرنه این دوازده تومنه خرج میشه در هر صورت و متوجه هم نمیشی خرج چی شده 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مگه جنسشون چرم بوده که این قدر گرون بوده؟

بله

گاهی وقتا مثل الان که همه چی دارین و پول اضاف میاری حتما پس انداز کن برا روز مبادا وگرنه این دوازده ...

واقعا باید از ۱۲ پس انداز کرد؟

واقعا باید از ۱۲ پس انداز کرد؟

ببین گلم وقتی همه چی خریدی و داری تو خونه اره یه مبلغیشو بذار کنار 

همین ذره ذره پس انداز کردنا یه جایی به داد آدم میرسه

ببین گلم وقتی همه چی خریدی و داری تو خونه اره یه مبلغیشو بذار کنار همین ذره ذره پس انداز کردنا یه جا ...

چشم سعی میکنم

چجوری دقیقا؟؟؟ من خودم بیست بیستو پنج درامدمه همسرم پنجاه تا هفتاد 

خونه برا خودمونه ماشینم فقط من دارم ، دو نفریم روزی یه وعده غذا دو وعده میوه فقط سی تومن چهل تومن بدون خرید اضافی رفته 

تازه اون یه وعده سوشی و کباب نیست جفتمون گیاهخواریم فقط سبزیجاته 😐 جدی اگه مدل خاصی مدیریت میکنین پولاتونو بگین به مام 

بعد ما میگیم با این وضع بچه بیاریم بی پولی بکشه ؟