پیاز و گوشت رو تفت بده سبزیت اگه سرخ شده هست بریز تو گوشت اگه سرخ شده نیست اول جدا سرخ کن با روغن یکم زیاد
بعد لوبیای خیس داده اضافه کن نمک و ادویه و آب بریز تا بپره
من هیچوقت از اول آب زیاد نمیریزم. هر یک ساعت ی لیوان اب سرد میریزم آب سرد بهش شوک میده و خورشتت روغن میندازه. تا تقریبا ۸. ۹ ساعت میپزم دو سه ساعت آخر آب اضافه نمیکنم لیموعمانی هم یک ساعت آخر میریزم یکمم آب نارنج میریزم خیلییی خوشمزش میکنه. اصولا هروقت مهمون دارم ی روز زودتر درست میکنم ی شب تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه. و اینکه سبزیت هم باید عالی و اصولی آماده شده باشه