2777
2789
عنوان

بیاین تا بگم صبحمو چیجوری شروع کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 71 پست
عب نداره باباها همینجورین موقع ازدواج یکم ترش میکنن و دوست ندارن دخترشون واس کس دیگه ایی بشه یه حسی ...

اخه ترش کردن به قیمت نابودی زندگی بچه ؟ ن پدرم داره پدری میکنه برام ن مادرم😭

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
من اصلا مشکلم شام نبود ایشالله کوفت میخوردم من دردم شوهرم بود خجالت کشیدم خب از سرکار گرسنه اومده

دورازجونت عزیزم این چ حرفیه...اره میدونم چی میگی ولی شماتقصیری نداری ک..ناراحت نباش پدرتم مطمئنا از سرعصبانیت این حرفو زده وگرنه همه پدرا ارزوی خوشبختی بچهاشونو دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اهمیت نده ولی نذار رابطه ات مثل رابطه بابا و مامانت به هر دلیلی سرد شه 

وقتی جفتشون اینجوری دارن تیشه به ریشه ی زندگیم و روانم میزنن چیکار کنم اخه😭

آره نمیدونم چرا با شوهرم اینجوریه  چند روز پیش از مشهد اومده بود عطر و زعفرون برای همه آورده ب ...

شوهرت فعلا جزو خانواده مادرشه،اشکال نداره

پدرای ماهم حرفایی زدن ک تا استخونم سوخته

چ میشه کرد جز اینکه گوش کرد و تحمل

ما کلا به این چیزا اعتقاد نداریم راحت چون ساعت غذا خوردن هر کدوممون متفاوته من ازدواجم بکنم هر ساعتی ...

باشه اصلا زندگی من هیچی نشه خودت تصور کن چقدر برای رسیدن به عشقت دوندگی کرده باشی چقدر تلاش کرده باشی آخرش پدرت نزدیک ترین کست اینجوری درباره آینده حرف بزنه😭

وقتی جفتشون اینجوری دارن تیشه به ریشه ی زندگیم و روانم میزنن چیکار کنم اخه😭

ببین خانومی شوهرت رو اگه دوس داری و اونم آدم خوبیه به حرفای بابات که بخاطر ناراحتی از مامانت بوده و روی تو خالی کرده اهمیت نده و نذار رابطه بین خودت و شوهرت هیچ وقت سرد شه 

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟
آره نمیدونم چرا با شوهرم اینجوریه  چند روز پیش از مشهد اومده بود عطر و زعفرون برای همه آورده ب ...

باباها موقع ازدواج دخترشون همینطورین عزیزم بابای منم همینطوری بود بی دلیل ترش می‌کرد حتی از بابای تو بدتر بود جوری ک شوهرم میومد خونمون تو حیاط می‌شست غذا می‌خورد ولی الان عین دو تا رفیقن ب مرور زمان همه چیز درست میشه 🥲

لااااااایک نکن نکن نکککککن اگه لایک کنی خری 😂
دورازجونت عزیزم این چ حرفیه...اره میدونم چی میگی ولی شماتقصیری نداری ک..ناراحت نباش پدرتم مطمئنا از ...

میدونم آرزوی خوشبختی منو داره ولی من اینجوری دارم از درون آتیش میگیرم یه شخصیتی ک دارم به هیشکی حرفی نمیزنم همه چی و میخوام بریزم تو خودم فکر کنم با این حساب من عمری نمیکنم

آخه قبل ازدواجم میرفت و میومد به همه میگفت پسره عصبیه در صورتی ک همسر من اصلا عصبی نیست ما حتی دوتا ...

بهش بگو حالا که دارم ب ارامش میرسم زندگیمو بهم نریز

نه عصبیه نه سرهرچیزه بیخودی داد و بیداد میکنه

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         
شوهرت فعلا جزو خانواده مادرشه،اشکال نداره پدرای ماهم حرفایی زدن ک تا استخونم سوخته چ میشه کرد جز ا ...

راست میگی بلاخره پدره غیر تحمل هیچکاری نمیشه کرد😞

ببین خانومی شوهرت رو اگه دوس داری و اونم آدم خوبیه به حرفای بابات که بخاطر ناراحتی از مامانت بوده و ...

بخدا ک خیلی دوستش دارم اصلا خودم یه شخصتی دارم دلم میخواد بمیرم ولی کسی درد دلمو نفهمه اشک رو صورتمو نبینه اینجام یوقت حرفی میزنم چون تنها جائیه ک هیچکس هیچکس نمیشناسه راحت میتونه آدم خودشو خالی کنی😭

کاش فقط هنگ میکردم احساس میکنم دنیا داره ددر سرم میگرده 

انقد بزرگ نکن جریانو ازاین حرفا زیاد پیش میاد تا بری خونه خودت اهمیت نده،بعدشم با حرف پدرت نترس زندگیت نابود نمیشه

اخه ترش کردن به قیمت نابودی زندگی بچه ؟ ن پدرم داره پدری میکنه برام ن مادرم😭

عزیزم اونا دارن از هم جدا میشن این فتارهاشون عادیه فقط صد حیف که موقع نامزدی شما این اتفاقا افتاده ، شما فقط نگران خودتو نامزدت باشه فعلا به کسی کاری نداشته باش 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بهش بگو حالا که دارم ب ارامش میرسم زندگیمو بهم نریز نه عصبیه نه سرهرچیزه بیخودی داد و بیداد میکنه

هیچوقت نتونستم جلوی بابام حرفی بزنم از اینجا به بعدم نمیتونم 😭