روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2735 عنوان دوازده میلیون برای هجده روز کافیه🙄🤔🤔🤔 578 بازدید | 37 پست همه چیز تو خونه داریم قبضهارو دادم قسط و کرایه ام ندارمبرنج رب روغن حبوبات گوشت مرغ تن ماهی شوینده پنیر کره همهههه چیز دارمسیب زمینی و گوجه خیارو پیازم برای یک هفته دیگه هستمهمانم ندارم سه نفریمبرای خرج روزانه و سوپری و لبنیات و.... بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟ امروز | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3110 زیادم هست برا دو ماه کافیه تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
خزان22 عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2662 برا یکی مث من زیادم هستولی برا یکی مث شوهرم همون دو سه روز اول تمومه زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 14187 ما یک ماه رو اینجوری میگذرونیم https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8269 وقتی همه چی داری اره دیگه کافیه مگه اینکه بخوای وسیله برا خونه یا لباس بخری نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2735 تره بار باید بخرم بچه ها میوه اینا بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
zahraخانومی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 14254 من مامانم ۱۵تومن حقوقشه باهمون قسط وکرایه خونه میده🥴باخرج زندگی ..
روزگاربدتاکردبامن مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 2735 وقتی همه چی داری اره دیگه کافیه مگه اینکه بخوای وسیله برا خونه یا لباس بخری لباس خریدیم کامل سه تایی بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟