2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 61 پست
7ماهه خیلی جنگیدم خیلی ولی باز وقتی میبینم از شب تا صب انلاینه باز بهم میریزم

راحته 

نبین دیگه . 

سر خودتو گرم کن که شب تا صبح بیدار نباشی و از شدت بیکاری آنلاین بودن یکی دیگرو چک کنی 

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
پس حتما ادم بی لیاقتی بوده بازم شما چیزی ازدست ندادی 

با این دل لنتی چیکار کنم ک 7ماهه آروم نشده پس کی میخام خوب شم😔

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو ی شب دیگ پیامامو سین نمیکرد از سرکار برمیگشت زنگ نمیزد بم بگه آنلاین شو جواب زنگامو نمی‌داد یهو ...

میدونم سخته ولی سعی کن کم کم فراموشش کنی

یکم‌منطقی فکر کن که اون الان روزاش میگذره ، کارایی که باعث شده بهم بریزی رو یادت بیار 

خودتو مشغول کاری کن این طوری هر روز بدتر میشی

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم
این همه نفرین کردم این همه آه کشیدم موقع اذان نفرینش کردم موقع بارون نفرینش کردم ولی هیچی ب سرش نیوم ...

نفرینش نکن

سعی کن عاشقانه بهش فکر کنی

کائنات نفرین مفرین حالیش نمیشه اینقدر نسبت بهش لمس شو که بتونی ته دلت بهش عشق بورزی پارادوکس به وجود میاد........ به زبون نمیشه گفت چی میشه باید حداقل یه ماه تمرین بالایی بهت گفتمو کنی. و سعی کنی بدون اینکه حس وابستگی و نیاز یا تصاحب شدن داشته باشی بی علت ته دلت بهش محبت داشته باشی

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

راحته  نبین دیگه .  سر خودتو گرم کن که شب تا صبح بیدار نباشی و از شدت بیکاری آنلاین بودن ...

واقعا خیلی خودمو سرگرم میکنم مثلا کافیه شب ی لحظه ببینم انلاینه صب پاشم بازم ببینم انلاینه دیگ واویلا

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
وابسته که میشی سخت میشه 

یه وقتی بکنی به پیام هات متوجه میشی فقط و فقط بهانه تراشی بیخود هست .

آدم اگ بخواد کوه رو هم جابجا میکنه ، بیخیال یه آدم علاف و بی ارزش شدن که دیگه زحمتی نداره ابدا .

با این دل لنتی چیکار کنم ک 7ماهه آروم نشده پس کی میخام خوب شم😔

میدونی چیه تابهش فکر نکنی یهو برمیگرده بعدشم شما به کارای بدش ب اذیتاش فکر کن از سرت بیرونش کن این ادم ارزش نداره دگ توام بچسب ب زندگیت

نه اتفاقا همش از تنبلی و بی عرضگی خودمونه . اینکه شب تا صبح بشینیم بگیم واعلیا وامحمدا اومد دل منو ...

ما اومدیم شکست بخوریم و تجربه کسب کنیم. اگه شکست عشقی نباشه دیگه معنای عشق واقعی چه کسی لایق این عشقه و ... رو نمیفهمیم

توی اون زمانم با توجه به تجربه ای داشتیم این شکست عشقیامون بهترین انتخابامون بودن چون تجربمون در همین حد جواب میداد

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

واقعا خیلی خودمو سرگرم میکنم مثلا کافیه شب ی لحظه ببینم انلاینه صب پاشم بازم ببینم انلاینه دیگ واویل ...

مثل بچه ۱۴ ساله چرا رفتار میکنید ؟ 

آدمی که درست زندگی میکنه و مشغول باشه شب ساعت ۱۲ نهایت خوابه . دیگه ادا اطوار چیه که وای دیدم آنلاینه وای خودمو مشغول کردم ولی هنوز تو فکرشم 

انقدر بچه نباشید خواهشا همینطوری رفتار میکنید میان کلی اذیتتون میکنن و میرن .

میدونی چیه تابهش فکر نکنی یهو برمیگرده بعدشم شما به کارای بدش ب اذیتاش فکر کن از سرت بیرونش کن این ا ...

ب همه کارای بدشم فک میکنم ولی خب...

ما اومدیم شکست بخوریم و تجربه کسب کنیم. اگه شکست عشقی نباشه دیگه معنای عشق واقعی چه کسی لایق این عشق ...

بله شکست و اشتباه هست 

ولی ادم عاقل از یه سوراخ هزار بار گزیده نمیشه .

شکست خوردی درست ولی یک عمر باید بخوابی پای اون اشتباه و شکست ؟ 

مثل بچه ۱۴ ساله چرا رفتار میکنید ؟  آدمی که درست زندگی میکنه و مشغول باشه شب ساعت ۱۲ نهایت خوا ...

خب دارم میگم مثلا ساعت 12میبینم دیگ میخابم تا 8صب 8پا میشم میبینم هنوز آنلاینه

میدونم سخته ولی سعی کن کم کم فراموشش کنی یکم‌منطقی فکر کن که اون الان روزاش میگذره ، کارایی که باعث ...

هرکار میکنم نمیشه حتی از فکرمم نمیره